Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Έξαλλος με τον Χάρο ο Κρητικός: “Θεωρώ ότι με πρόδωσε”

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξοργισμένος με όλα όσα έχει πει για το πρόσωπό του ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ο Στέλιος Κρητικός. «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Down Town ενώ αποκάλυψε πως αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ με τον πρώην συμπαίκτη του.

-Βγαίνοντας από το παιχνίδι, είδες τα βασικά βιντεάκια που σε αφορούν;

«Και βέβαια τα είδα. Μέσα στο παιχνίδι υπήρχε μια κόντρα με έναν άνθρωπο που με κατηγορούσε απίστευτα, τον Σώζοντα, και ήθελα να δω τι έχει ειπωθεί. Δεν έχουμε εικόνα για το τι βλέπει ο κόσμος, παίζουμε ένα παιχνίδι στα τυφλά. Οι δικοί μου άνθρωποι μου έλεγαν «δεν μπορείς να φανταστείς τι έλεγε για σένα». Και όντως έφριξα όταν είδα τα videos. Πιο πολύ με ενόχλησαν οι κατηγορίες που έβγαζε από τη φαντασία του»

– Χάρηκες που αποχώρησε από το παιχνίδι;

«Χάρηκα που έμειναν μέσα στο παιχνίδι οι φίλοι μου. Δεν είναι απαραίτητο πάντα να χαιρόμαστε για κάποιον άνθρωπο με τον οποίο δεν ταιριάζουμε. Χαιρόμαστε για αυτούς που αγαπάμε.»

-Γιατί, όμως, ο Χάρος να πει ψέματα για σένα;

«Μα δεν έλεγε μόνο για μένα, γενικά έμπλεξε όλη την ομάδα. Αν και εμένα είχε στοχοποιήσει πιο πολύ, ίσως γιατί προσπαθούσα να ηρεμήσω τα πνεύματα στην ομάδα. Έπαιρνα θέση και ίσως γι’ αυτό να με θεωρούσε τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο μέσα στην ομάδα.»

-Θα έκανες μια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στο Survivor Πανόραμα;

«Είπα και στην εκπομπή ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του και ότι δεν με ενδιαφέρει ως άνθρωπος. Έτσι κι αλλιώς, είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες.. Δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλους.»

– Μοιραία, πάντως θα συναντηθείτε στον τελικό. Έχεις σκεφτεί τι θα του πεις;

«Γιατί θα πρέπει να επικοινωνήσω και να μιλήσω μαζί του;»

-Θεωρείς ότι σε δυσφήμισε ή πιστεύεις ότι ο κόσμος γνωρίζει ποιος λέει αλήθεια;

«Θεωρώ ότι ο Χάρος με πρόδωσε. Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου, γιατί ενώ ήμουν δίπλα του, τον βοήθησα και ήμουν ο πρώτος που τον πλησίασα και τον στήριξα Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι έβγαινε πίσω από την πλάτη μου και με έλεγε ψεύτη, διπρόσωπο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έζησα ένα Survivor να μείνει η αντιπαράθεση μου με τον Σώζοντα. Έχω μια τεράστια αγάπη γι αυτό που. έζησα και το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα ήθελα να ξαναμιλήσω είναι ο Σώζων.»

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap