Διαφήμιση

LIFESTYLE

Έγκυος η Μαρία Ηλιάκη; Τα on air σχόλια Μουτσινά-Καραβάτου που φούντωσαν τις φήμες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Μαρία Ηλιάκη ξάφνιασε τους πάντες όταν δήλωσε ότι μπορεί να έχει παντρευτεί και να μην έχει γίνει γνωστό.

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ «Καλό μεσημεράκι» είπε: «Ησυχάστε γιατί… Παντρεύτηκες μάλλον και δε μου το είπες;» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δε με νοιάζει για τους άλλους μα να μην το ξέρω εγώ; Μήπως έγινε στην Ελβετία και δεν μπορούσα να πάω; Αυτό, όχι, από την Μαρία δεν το περίμενα. Όχι ρε Μαρία!».

Και λίγο αργότερα πρόβαλε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όπου η Κατερίνα Καραβάτου υπογράμμισε να περιμένουμε λίγες ημέρες γιατί… θα υπάρχει μία εξέλιξη στη σχέση τους…

Αυτή τη δήλωση άκουσε και ο Νίκος Μουτσινάς και είπε στον αέρα της εκπομπής του: «Θα περιμένω λίγες μέρες αλλά άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς». Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη φούντωσαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης!

Πηγή:gossiptv

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version