Διαφήμιση

LIFESTYLE

Έφυγε από την ζωή η Αρλέτα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έφυγε από τη ζωή στα 72 της χρόνια η Αρλέτα, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας. Η τραγουδοποιός νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Η καλή της φίλη Σάννυ Μπαλτζή έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση με μια ανάρτηση της στο facebook, γράφοντας:

Η Αρλέτα έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη νοσηλεία στην εντατική του νοσοκομείου «Αγία Όλγα», έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο παράλληλα με έμφραγμα.

Το χρονικό της περιπέτειας με την υγεία της

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2008, ελάχιστα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη της συναυλία στοΒόλο λιποθύμησε καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο του Βόλου και οι γιατροί χαρακτήρισαν την κατάστασή της «σοβαρή». Παρέμεινε στην εντατική του νοσοκομείου Βόλου σε καταστολή και σταθερή μα κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο κατάφερε να αναρρώσει.

 

 

Πηγή: thetoc

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version