Διαφήμιση

LIFESTYLE

Ευτυχισμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη με την αδερφή της στο Σύνταγμα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με την αδερφή της, Χριστίνα βρέθηκαν στο Σύνταγμα, μετά την εκλογική νίκη του Νίκου Χαρδαλιά που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη Αττικής.

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη που συνεχάρη τον Νίκο Χαρδαλιά, τίμησε και την αδελφή της, Χριστίνα Κεφαλογιάννη η οποία εξελέγη Περιφερειακή Σύμβουλος στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών που αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους με την παράταξη του νέου Περιφερειάρχη.

«Στο Σύνταγμα απόψε συγχαρήκαμε τον Νίκο Χαρδαλιά για τη μεγάλη του νίκη!
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς θα πάει την Αττική μπροστά……συνεπικουρούμενος από άξιους συνεργάτες! @christina.kefalogianni», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε.

Πηγή: missbloom

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version