Διαφήμιση

LIFESTYLE

Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δύσκολες είναι αυτές οι μέρες για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Γιώργο Καπουτζίδη καθώς κάποια ατυχή γεγονότα τους έχουν αναγκάσει να μείνουν μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο γνωστός σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, καθώς έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα στην Αίγινα, όπου και διατηρεί εξοχική κατοικία, όταν έπεσε από το ποδήλατο και έσπασε το χέρι και το πόδι του.

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα!», ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε μια σοβαρή πτώση από το ποδήλατό του την προηγούμενη Παρασκευή, με συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι του.

Από την άλλη ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε σε ατύχημα εν ώρα γυρισμάτων στην τηλεοπτική σειρά όπου πρωταγωνιστεί “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” όταν μία κολώνα προσγειώθηκε στο κεφάλι του. Ο ίδιος χρειάστηκε να κάνει ράμματα όμως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς η μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

πηγή: gr.hellomagazine.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version