Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν είμαι… μόνο εγκεφαλική, πρέπει να ικανοποιούνται και οι αισθήσεις μου»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Είναι όμορφη, σέξι και άκρως επιτυχημένη! Η Δήμητρα Ματσούκα απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της και λάμπει από χαρά που επέστρεψε στην τηλεόραση. Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Open «Ελεύθερη Σχέση» με τον Μάριο Αθανασίου, ενώ παράλληλα ζει έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο προτιμά να τον κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News και στον Βασίλη Μπουζιώτη μιλάει για τη σχέση της με τον Τύπο, τον έρωτα, την ζήλια και αποκαλύπτει τις προϋποθέσεις… για να παντρευτεί.

Στο πέρασμα του χρόνου και αφού έχεις… γράψει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο, ποια είναι η σχέση σου με τον Τύπο;

Σταθερή. Εκτιμώ ελάχιστους σε αυτή τη δουλειά και δίνω συνεντεύξεις λίγες και συνήθως γραπτές ή έστω ελέγχοντας το τελικό κείμενο, έτσι ώστε να ανησυχώ όσο λιγότερο γίνεται για την οποιαδήποτε επέμβαση στον λόγο και στο ύφος μου. Όχι ότι θα γίνει και τίποτα αν κάποιος μου αλλάξει τα λόγια.

Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα στις ζωές όλων μας, ακόμα και στη δική μου ζωή, από το τι θα πω εγώ σε μία συνέντευξη. Παρ’ όλα αυτά, όποτε συνέβη κάτι τέτοιο, μου ερχόταν… εγκεφαλικό από τα νεύρα. Ένας λόγος που προτιμώ τις live συνεντεύξεις στην τηλεόραση είναι αυτός. Ότι έχω τον απόλυτο έλεγχο και την ευθύνη για την παρουσία μου. Δεν μεσολαβεί κανείς.

Έχεις ενοχληθεί κάποια στιγμή με κάτι που να σε έκανε να κινηθείς νομικά ή όχι;

Παλαιότερα, ναι. Σήμερα, με το κομμάτι της “δημοσιογραφίας” που… κιτρινίζει και συκοφαντεί, πλέον απαξιώνω ακόμα και την ελάχιστη εκ μέρους μου σκέψη και ενασχόληση.

Τι δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα για τις σχέσεις;

Έχω την αίσθηση, γνωρίζοντάς σε, πως για να σε κρατήσει-κερδίσει κάποιος πρέπει να κερδίσει κυρίως το μυαλό σου. Σε έχω για πιο “εγκεφαλική”. Ισχύει ή κάνω λάθος;

Ισχύει χωρίς αμφιβολία. Αλλά πρέπει να συνοδεύεται αυτός ο εγκέφαλος και από άλλα που με συγκινούν. Όπως η φωνή, η ματιά, το βάδισμα κάποιου. Ένα ωραίο χαμόγελο. Δεν είμαι… μόνο εγκεφαλική, πρέπει να ικανοποιούνται και οι αισθήσεις μου.

Δεν θα σου αρκούσε ένα καλό σεξ, ας πούμε;

Μα, για να ξέρω αν είναι… καλό η κακό το σεξ, πρέπει κατ’ αρχάς αυτό να συμβεί. Για να συμβεί, λοιπόν, θα πρέπει να ισχύουν όσα είπα πριν.

Γίνεται λόγος στη σειρά για το “για πάντα”. Πίστεψες σε κάποια σχέση σου στο “για πάντα”;

Ω μα ναι! Κι ακόμα το πιστεύω!

Τι είναι για σένα ο έρωτας;

Ευλογία!

Ζηλεύεις;

Στην πραγματικότητα ποτέ!

Θα σε έχουν ζηλέψει πολύ, υποθέτω…

Όχι πάντα, υπήρξαν και άνθρωποι που με εμπιστεύονταν.

Με τον Μάριο Αθανασίου στη νέα σειρά «Ελεύθερη Σχέση» όπου πρωταγωνιστούν

Θα ενέδιδες σε έναν γάμο, Δήμητρα;

Αν αυτός είχε να κάνει με έναν μεγάλο, μοναδικό έρωτα και δεν θα είχε ως στόχο την απόκτηση παιδιών και εφόσον δεν θα ήταν ένα… πάρτι για φίλους, αλλά κάτι πολύ κλειστό που θα περιελάμβανε μόνο ένα-δύο άτομα ακόμα! Α, κι αν γινόταν σε άλλη χώρα! Κι αν είχα πάρει και τον… Χρυσό Φοίνικα, που έχω θέσει ως προϋπόθεση για όλα τα άλλα! Γι’ αυτό ευχήσου μου να κάνω πολύ και καλό σινεμά!

Πηγή: tlife.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap