Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Αγνώριστη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Αγνώριστη με κοντά μαλλιά, τζιν μπουφάν και ένα μαύρο φόρεμα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πέρασε το πρωί της Κυριακής, 24 Μαΐου, το κατώφλι της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να λάβει τη Θεία Κοινωνία.

Τις φωτογραφίες από την επίσκεψη της ανέβασε στο Facebook ο πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης.

Μάλιστα, ο ιερέας πρόσθεσε ότι η κυρία Παπανδρέου πήρε θέση και στα όσα λέγονται για τη Θεία Κοινωνία ύστερα από ερώτηση πιστού. «Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Λιάνη στον πιστό που της έκανε ερώτηση.

«Ήρθε απροειδοποίητα στη δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κυρία Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, ” Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς” ήταν η απάντησή της.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.», έγραψε στο Facebook.

Πηγή: ethnos

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap