Διαφήμιση

LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την εντυπωσιακή άσκηση που εκτελεί στη γυμναστική! ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μετά τη σύντομη εκδρομή που έκανε στη Τζια μαζί με τους φίλους της, επέστρεψε στην Αθήνα και στην κανονικότητά της. Η Δέσποινα Βανδή διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, εφόσον ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα γυμναστικής της και φυσικά προσέχει τη διατροφή της. Όση ζέστη και αν έχει έξω, εκείνη δεν παραμελεί να κάνει τις ασκήσεις της. Φοράει, λοιπόν, τα αθλητικά της και “λιώνει” στη γυμναστική.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την καινούργια δύσκολη άσκηση που κατόρθωσε να εκτελέσει, ενώ δεν έκρυψε τη λαχτάρα της για τον ερχομό του Αυγούστου, τότε δηλαδή που θα μπορεί να τρώει ότι επιθυμεί, αδιαφορώντας για τις θερμίδες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version