Διαφήμιση

LIFESTYLE

Δείτε τον πανέμορφο νεογέννητο γιο του Χρήστου Βασιλόπουλου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μένει με τη σύντροφό του Sarah Conner στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι απολαμβάνει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του, καθώς πριν από 17 μέρες ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Ο Χρήστος και η Sarah υποδέχτηκαν τον μικρό τους πρίγκιπα εν μέσω πανδημίας κορονοϊού και παραμένουν στο σπίτι μαζί με το μωράκι, που είναι πραγματικά κουκλί και θα πάρει το όνομα Απόλλωνας.

Ανήμερα της γιορτής του Πατέρα, ο χαρούμενος μπαμπάς Χρήστος Βασιλόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό του, ενώ τώρα η σύντροφός του δημοσίευσε την πιο όμορφη εικόνα του μόλις 17 ημερών γιου τους.

“Περίμενα το γιο μου Απόλλωνα για πάρα πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα νιώσω τα συναισθήματα που ένιωσα μόλις ήρθε στη ζωή μου”, ήταν τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού μόλις αντίκρισε το παιδί του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version