Διαφήμιση

LIFESTYLE

Ερωτική εβδομάδα 16/10 – 22/10: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων αυτή την εβδομάδα;

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο Ζυγούς, Κριούς, Λέοντες, Διδύμους και Τοξότες. Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι τα υπόλοιπα ζώδια μένουν εκτός παιχνιδιού, αφού ο Δίας κι ο Ερμής στον Σκορπιό τα ευνοεί. Είναι πολύ σημαντική εβδομάδα, με νέα γεγονότα και θα πρέπει να ακολουθήσετε τις πλανητικές επιταγές, που σας δείχνουν ένα διαφορετικό δρόμο. Το δρόμο της αγάπης, της βαθιάς κατανόησης, της επικοινωνίας και της αλήθειας. Όσοι τον ακολουθήσετε θα βγείτε νικητές.

ΚΡΙΟΣ ❤

Το πλανητικό σκηνικό εξακολουθεί να σας ευνοεί και κάνετε υπερπροσπάθεια να εκμεταλλευτείτε αυτή την κατάσταση, μπαίνοντας στη θέση του άλλου. Στην περίπτωση που είστε μόνοι… Διάβασε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version