Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Σε πλειστηριασμό βίλα στο Κεφαλάρι πασίγνωστου Έλληνα

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο πλειστηριασμός της βίλας του Αντώνη Λυμπέρη πήρε αναβολή μέχρι νεωτέρας, καθώς η συμβολαιογράφος που θα διενεργούσε τη διαδικασία δεν παρέστη, με αποτέλεσμα το παλάτι του άλλοτε κραταιού ζεύγους των εκδόσεων να μη βγει στο σφυρί.

Ο πλειστηριασμός ήταν προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, ωστόσο το νομικό κώλυμα που επικαλέστηκε η συμβολαιογράφος που είχε αναλάβει την υπόθεση ανέβαλε τη διαδικασία.

Το πολυτελές ακίνητο της οδού Ξενίας στο Κεφαλάρι, στο οποίο ο Αντώνης και η Ελενα Μακρή-Λυμπέρη έχουν διοργανώσει τα πιο φημισμένα πάρτι της εγχώριας και διεθνούς showbiz, βγαίνει στο σφυρί εξαιτίας μιας οφειλής ύψους 150.000 ευρώ προς μεγάλη τράπεζα, αλλά και ταυτόχρονων απαιτήσεων από το Ελληνικό Δημόσιο και ιδιώτες εξαιτίας χρεών του πρώην εκδότη.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2015, αλλά τότε ο κ. Λυμπέρης είχε καταφέρει να διασώσει τη διώροφη μονοκατοικία. Με βάση την έκθεση κατάσχεσης του δικαστικού επιμελητή, η τιμή εκκίνησης για το ακίνητο του ζεύγους Λυμπέρη έχει οριστεί στην εμπορική αξία του, η οποία ανέρχεται στα 4.489.434 ευρώ.

Αλλωστε η πολυτελής βίλα των 1.000 τ.μ. είχε ανακαινιστεί και επεκταθεί το 2006, ενώ στο οικόπεδο περιλαμβάνονται ένας μεγάλος κήπος, γυμναστήριο και πισίνα. Το ακίνητο της οδού Ξενίας δεν είναι το πρώτο που χάνει ο Αντώνης Λυμπέρης, μια και το 2015 είχε βγει στον πλειστηριασμό η βίλα του στη Μύκονο με τιμή 3.000.000 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός, όπως διευκρινίζει η συμβολαιογράφος, θα επαναληφθεί με νέα ημερομηνία και αναμένονται με αγωνία οι κινήσεις του πάλαι ποτέ ισχυρού ζεύγους των εκδόσεων στην προσπάθειά του να σώσει το τελευταίο «κάστρο» της αυτοκρατορίας του. Μιας αυτοκρατορίας η οποία στα χρόνια της ακμής έφερε τον Αντώνη Λυμπέρη στις πρώτες θέσεις των κοσμικών στηλών και έφτασε το 2012 στο λουκέτο των εκδόσεων.

espressonews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ