Διαφήμιση

LIFESTYLE

Στο πρώτο τραπέζι βρέθηκε ο Κρητικός σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου για να δει την πρεμιέρα της | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής η Μελίνα Ασλανίδου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην Ιερά Οδό και το govastileto.gr ήταν εκεί!

Μεταξύ των θαμώνων εντοπίσαμε και τον σύντροφο της Μελίνας, Βασίλη Μουντάκη, ο οποίος κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού προκειμένου να απολαύσει την αγαπημένη του επί σκηνής.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο γοητευτικός κομμωτής από τα Χανιά μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους αλλά δεν κρύβουν ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι!


«Οι άνθρωποι κερδίζουν ο ένας τον άλλον με το σύνολο της προσωπικότητάς τους, με τις πράξεις τους και με την στάση τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε μένα και τον Βασίλη» είχε δηλώσει η Μελίνα Ασλανίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον αγαπημένο της σύντροφο.

Πηγή:govastileto.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version