Διαφήμιση

LIFESTYLE

Διπλό εγκεφαλικό πέρασε ο Φώτης Μεταξόπουλος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο αγαπημένος σε όλους χορευτής Φώτης Μεταξόπουλος πέρασε δύκολες στιγμές το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Εκτός από τον πρόσφατο χωρισμό του από την σύντροφό του Σοφία Τρανά, πέρασε διπλό εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε για λίγο διάστημα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso  ο ίδιος αποκάλυψε:

“Πέρασα διπλό εγκεφαλικό και ό,τι είμαι καλά το οφείλω στην Παναγία πρώτα και μετά στο χορό”.

Ο γνωστός χορευτής, που χώρισε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια σχέσης, ήταν μόνος στο σπίτι όταν αισθάνθηκε μια δυσφορία.

“Είδα στον κήπο ένα τριαντάφυλλο και το έκοψα για να το βάλω στις εικόνες. Μόλις το άφησα δεν αισθάνθηκα καλά. Πήγα στην κουζίνα και φτάνοντας στο νεροχύτη άρχισα σιγά σιγά να πέφτω”, είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού συνήλθε, επικοινώνησε με τον γιατρό και τα παιδιά του. Ένιωσε όμως ένα μούδιασμα στο χέρι που τον ανησύχησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Βλέποντας οι γιατροί τα συμπτώματα θεώρησαν πως έπρεπε να κάνει αξονική και μαγνητική τομογραφία η οποία και έδειξε το διπλό εγκεφαλικό που είχε περάσει ο χορευτής.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και μετά από μια περίοδο ανάρρωσης, ο Φώτης Μεταξόπουλος είναι και πάλι έτοιμος να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version