Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Χριστίνα Τριποδιανάκη: Η 27χρονη Ρεθυμνιώτισσα που απλοποιεί και ομορφαίνει τις ζωές των γυναικών! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

«Ακολούθησε τα όνειρά σου και εκείνα θα σου δείξουν τον δρόμο». Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο αντιπροσωπευτικό απόφθεγμα που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο όπως αυτόν που θα σας παρουσιάσω σήμερα. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο, η Χριστίνα Τριποδιανάκη αποδεικνύει πως στην ζωή αυτό που μετράει είναι να βάζεις μεράκι, υπομονή και επιμονή σε ό,τι και αν κάνεις.

Γράφει η Μαριάννα Τζιράκη

Μόλις εικοσι-επτά χρονών,  και έχοντας στο βιογραφικό της πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Κρήτης, τρεις μετεκπαιδεύσεις στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Επικοινωνιακή διαχείριση κρίσεων, Human Resources Development, Tourism Management & Marketing), η Χριστίνα δεν σταμάτησε να φτάνει τον εαυτό της στα άκρα, να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να αναζητά νέους στόχους. Αυτό που πάντα κρατούσε στο μυαλό της είναι να ασχολείται με πράγματα και να εκπαιδεύεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ωφέλιμη για τον τόπο της.  Λίγο έλειψε να γίνει λιμενικός, περνώντας από την φάση των εξετάσεων, όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Η ίδια, αρνήθηκε πεισματικά να φύγει από την πόλη της, αν και είχε την δυνατότητα, προσπαθώντας να βρει το επάγγελμα που θα της ταίριαζε. «Το Ρέθυμνο για μένα είναι ένας τόπος που επιστρέφεις, και μόνο όταν σου λείψει καταλαβαίνεις την αξία του».

Οι άνθρωποι που την γνωρίζουν, ξέρουν την μεγάλη αγάπη και το πάθος που έχει με την μόδα, την καλαισθησία και τα υφάσματα. Με την αγάπη και την στήριξη των αγαπημένων της ανθρώπων, η ίδια προχώρησε σιγά σιγά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου, αφού είχε πάρει το πτυχίο της στο Fashion Business Studies & Management. Mε αφορμή, μια συνάντηση με την φίλη της, το όνειρό της άρχισε να παίρνει μορφή, αφού ζήτησε την βοήθεια της Χριστίνας, για να οργανώσει την ντουλάπα της.  Τότε ήταν που γεννήθηκε το CTStyleProject!  

 

Τι είναι το CT’ StyleProject;

Η ιδέα της Χριστίνας ήταν να δημιουργήσει μια υπηρεσία που να προσφέρει την οργάνωση και διευθέτηση μιας ντουλάπας, καθώς και συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος να φροντίζει και να συντηρεί τα ρούχα του, ώστε να έχουν διάρκεια όπως επίσης και το πώς να ψωνίζει σωστά, ώστε να αποφεύγει τις σπατάλες και τις άσκοπες αγορές. 

 

Ειδικά για τις γυναίκες, οι οποίες πλέον υπηρετούν πολλούς ρόλους, η βοήθεια στον τομέα της εμφάνισης είναι σημαντική. Δεν πρόκειται λοιπόν για μια υπηρεσία που είναι πολυτέλεια, αλλά περισσότερο ανάγκη: με τι να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Ξεχνάμε, λόγω της εξαντλητικής καθημερινότητας ότι όλα ξεκινούν και τελειώνουν από εμάς και το πώς νιώθουμε. Το να ντυνόμαστε λοιπόν με τρόπο εύκολο, που μας εκφράζει και μας δίνει αυτοπεποίθηση, δημιουργεί ένα είδος ψυχικής ανάτασης και ισορροπίας.

Όπως λέει και η ίδια η Χριστίνα «Η ζωή είναι ισορροπία μεταξύ προσώπων, καταστάσεων και πραγμάτων που κρατάμε και αυτών που αφήνουμε. Απλοποιούμε την ζωή μας, επιλέγοντας να κρατήσουμε τα απαραίτητα και σημαντικά, αφήνοντας πίσω ό,τι μας βαραίνει και προκαλεί άγχος».

Ποιες είναι όμως οι υπηρεσίες που προσφέρει το CT’ Style project;

  • Οργάνωση και Διευθέτηση της ντουλάπας

Στην ουσία «χτίζετε» την ντουλάπα σας από την αρχή, οργανώνοντας τα ρούχα σας μαζί με την Χριστίνα. Εκείνη κρίνει, ανάλογα με το στυλ σας και τον σωματότυπό σας τι πρέπει να μείνει στην ντουλάπα και τι όχι. Παράλληλα, δίνει συμβουλές ως προς τους πιθανούς συνδυασμούς των εκάστοτε ρούχων, καθώς και από πού μπορούμε να ψωνίσουμε!

 

  • Στυλιστικές Συμβουλές

Το στυλ και η προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό και σε αυτό η Χριστίνα είναι κάθετη. Ο κάθε ένας πρέπει να εκφράζεται μέσα από το τι φοράει και γι’ αυτό εάν δεν μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει, η Χριστίνα βοηθάει στην αναζήτηση τάσεων αλλά και ενδυμάτων που θα σας κάνουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση και άνεση.

 

  • Ψωνίζοντας για εσάς ή και με εσάς

Για όλους εκείνους που όταν βγαίνουν στην αγορά, είτε «χάνονται» και δεν μπορούν να επιλέξουν σωστά τα ρούχα που τους κολακεύουν, ή δεν μπορούν να ψωνίσουν οικονομικά, η Χριστίνα αναλαμβάνει δράση. Κατόπιν συνεννόησης μαζί της, είτε πηγαίνοντας  παρέα με εκείνη στην αγορά, βρίσκει τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ τα οποία σας είναι απαραίτητα. Όπως λέει και η ίδια «Όταν έχετε στην ντουλάπα σας τα σωστά κομμάτια, έχετε πάντα κάτι να φορέσετε».

 

  • Τηλεδιάσκεψη/ skype call

Από όπου και αν βρίσκεστε, ή από το σπίτι σας, η Χριστίνα, μέσω τηλεδιάσκεψης μπορεί να σας βοηθήσει και να δώσει συμβουλές  σχετικά με το τι να επιλέξετε σε οποιαδήποτε κοινωνική εμφάνιση, είτε με τα υπάρχοντα ρούχα σας, είτε ψωνίζοντας online. Σας παραθέτει εικονική συλλογή (look book) μέσα από την οποία μπορείτε να συνθέσετε τις επιλογές!

 

  • Brides Only

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Μία από τις πιο σημαντικές και σωτήριες υπηρεσίες που παρέχει η Χριστίνα είναι το Brides Only. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για την επιλογή και το στήσιμο της εμφάνισης για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, αυτή του γάμου σας. Οι συμβουλές πολλές, από γνωστές και συγγενείς. Προς αποφυγήν λανθασμένων επιλογών, η Χριστίνα σας διευκολύνει και σας κρατά σε απόλυτη ισορροπία μέχρι την τελική επιλογή και την διαμόρφωση της εμφάνισής σας για εκείνη την μέρα!

 

Διαπεραστικό βλέμμα, πλατύ χαμόγελο, ευγένεια και απλότητα. Ναι, αυτές είναι κάποιες από τις λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό, για να περιγράψω την Χριστίνα Τριποδιανάκη. Πέρα από τις χρήσιμες πληροφορίες για το project, καθώς και τις συμβουλές, επέλεξα να κρατήσω κάτι ακόμα από εκείνη. Όπως μου είπε χαρακτηριστικά:

«Η πιο σημαντική συμβουλή είναι να μην ακούμε όσους μας πουν ότι θα αποτύχουμε ή ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στα πόδια μας. Ίσως από αυτούς που μπορεί να τ’ ακούσουμε, σκεφτείτε ότι οι ίδιοι μπορεί να μην είναι σε θέση ή να μην έχουν την πυγμή να βγουν από μια ζωή και καθημερινότητα στην οποία έχουν εγκλωβιστεί, τους πνίγει, τους «ρημάζει» την υπόστασή τους και απομακρύνει καθετί καλό από αυτήν. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με πίστη, θέληση, στήριξη και απόλυτη υποστήριξη από τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Η ζωή είναι αυτή που θα σου δείξει τον δρόμο. Απλά ακολουθήστε την καρδιά σας και εκείνη ξέρει».

 

 

Και επειδή πάντα τα tips είναι σημαντικά, σημειώστε τα εξής δια στόματος Χριστίνας

  • Λιγότερα πράγματα – λιγότερη δουλειά – λιγότερα έξοδα
  • Περισσότερα χρήματα – περισσότερος χρόνος – περισσότερη χαρά
  • Η αυτοπεποίθηση στην εμφάνισή μας είναι το καλύτερο συνολάκι μας, συνοδευμένο πάντα με το χαμόγελό μας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTStyle Project by Cristina Tripodianaki μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, στο instagramστο site  https://www.ctstyleproject.com/ ή στο email info@ctstyleproject.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ