Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ιστορία της βασανισμένης σταρ ξανά στο προσκήνιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
9 Shares

Το #FreeBritney έγινε ξανά trend τα ξημερώματα, όταν ο λαός των ΗΠΑ είχε ‘μαζευτεί’ μπροστά τις τηλεοράσεις και τα social media για να απολαύσει ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά και αθλητικά events της χώρας, το SuperBowl. Την αρχή την έκανε η Sarah Jessika Parker. Ακολούθησαν χιλιάδες άλλοι. Ποιο όμως, είναι το πρόβλημα.
Νωρίτερα την Κυριακή 7/2 είχε εμφανιστεί στο τηλεοπτικό δίκτυο ‘ET’ η παραγωγός και σκηνοθέτης του τελευταίου ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή της Britney Spears, Samantha Stark για να εξηγήσει τι κάνει το ‘Framing Britney Spears’ τoυ FX, διαφορετικό από όλες τις προηγούμενες απόπειρες να εξηγηθεί τι πραγματικά συνέβη με την ‘πριγκίπισσα’ της pop.
Για αρχή, η Stark εξήγησε ότι μεταξύ των συνεντεύξεων που εξασφάλισε ήταν αυτή της επί χρόνια βοηθού της καλλιτέχνιδος, Felicia Culotta, η οποία είχε απορρίψει πολλά προηγούμενα αιτήματα. Επίσης, είχαν βρει στοιχεία που αποδείκνυαν το δίκαιο του κινήματος των οπαδών της Spears (μέλη του fan club με το όνομα Britney Army) με hashtag #FreeBritney. Δηλαδή, της απελευθέρωσης της Spears, από τον πατέρα της.

Eδώ και μια ντουζίνα χρόνια η πάλαι ποτέ pop icon δεν έχει το δικαίωμα να παντρευτεί, να αποκτήσει άλλα παιδιά, να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα που έχει κερδίσει και να μιλάει δημοσίως για τους λόγους που της έχουν αφαιρεθεί όλα αυτά τα δικαιώματα -μεταξύ πολλών άλλων-, χωρίς να έχει την άδεια αυτού που έχει ορίσει το δικαστήριο για επόπτη της.
Το Γενάρη του 2007 άρχισε η ‘κατηφόρα’, μετά το θάνατο της αγαπημένης της θείας από καρκίνο, την είσοδο και την απόδραση από κλινική αποτοξίνωσης, το ξύρισμα των μαλλιών, το tattoo ενώπιον καμερών, την επιστροφή για αποτοξίνωση, τη νέα απόδραση, την τουρνέ (γιατί κάπως έπρεπε να ‘βγάλει’ και λεφτά), την απώλεια της επιμέλειας των αγοριών της (για λόγους που δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ), την ηχογράφηση του πέμπτου studio album (Blackout – έφτασε στο Νο1 με την κυκλοφορία του), τη σχέση με paparazzo, το ‘ξεπούλημα’ της από άνθρωπο που πλήρωνε για να την κρατάει ασφαλή και εκείνος ενημέρωνε τα media για κάθε της κίνηση και την κατάρρευση της 3ης Ιανουαρίου του 2008.

Mε εισαγγελική παρέμβαση, μεταφέρθηκε στη ψυχιατρική πτέρυγα του Ronald Reagan Medical Center και ορίστηκε ως επόπτης της, ο πατέρας της, Jamie. Για την ιστορία, εκείνη είχε συμφωνήσει να αναλάβει άλλος την ευθύνη της (είχε χάσει ένα μέρος της περιουσίας της με κινήσεις που έκανε σε κρίσεις που πάθαινε), αλλά είχε ζητήσει να μην είναι ο μπαμπάς της αυτός. Παρεμπιπτόντως, οι γονείς της πήραν διαζύγιο.
Ας δούμε λίγο τους δυο βασικούς όρους: conservatorship (εποπτεία) είναι η υπαγωγή ενός ατόμου ή οργανισμού σε νομικό ελεγχο από άλλο άτομο ή οργανισμό που αναφέρεται conservator (επόπτης). Αυτός ορίζεται με δικαστική απόφαση (για τους ιδιώτες) ή μέσω νομικής ή ρυθμιστικής αρχής (σε ό,τι αφορά οργανισμούς).
Ο επόπτης αναλαμβάνει τις νομικές ευθύνες ανθρώπου που κρίνεται ως ψυχικά ασθενής. Δηλαδή, έχει διαγνωστεί ως ψυχωτικός, αυτοκτονικός, ανίκανος ή ανήμπορος να πάρει νομική, ιατρική ή οικονομική απόφαση που τον αφορά.
Fact: H Britney Spears είχε δημιουργήσει το 2004 το SJB Revocable Trust, για να προστατέψει, σε περίπτωση θανάτου της, ό,τι της άνηκε, αλλά και τα παιδιά της, Sean και Jayden ως νόμιμων κληρονόμους της. Διεγράφη ωστόσο, από θεματοφύλακας, όταν απέκτησε επόπτη -τέσσερα χρόνια μετά. Στη θέση της μπήκε η μικρή της αδελφή, Jamie Lynn.
Πέραν του πατέρα της, επόπτης ορίστηκε και ο δικηγόρος Andrew Wallet -ο οποίος παραιτήθηκε το 2018. Άπαξ και έγινε επόπτης ο Jamie, έπαψε να τη ρωτά για τις δουλειές που της ‘έκλεινε’ ή τις επενδύσεις που έκανε. Η Spears πήρε εξιτήριο στις 8/1 και συνέχισε κανονικά τη δουλειά της.
Την 4η μέρα του 2019 είπε το ‘έως εδώ’ και σταμάτησε να δουλεύει. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του πατέρα της να ακυρώσει δουλειά που είχε ΄κλείσει’ εκείνη στο Las Vegas (με τον όρο ‘residency’ ορίζεται η έως και πολυετής συνεργασία με συγκεκριμένο εργοδότη), χωρίς να τη ρωτήσει. Ο Jamie έλεγε πως είχε πιεστεί πολύ και απειλείτο η υγεία της. Η αλήθεια είναι ότι την ‘τιμώρησε’ γιατί είχε αρνηθεί να πάρει τα φάρμακα της και εν συνεχεία, την έβαλε με το ζόρι σε ψυχιατρική κλινική.
Σημείωση: Έγγραφα αποδεικνύουν πως το 2018 ξόδεψε 400.000 δολάρια σε έξοδα διαβίωσης, 66.000 σε προμήθειες που αφορούσαν το σπίτι της και 1.1 εκατομμύριο σε δικηγόρους και έξοδα εποπτείας. Ο πατέρας της “έβγαλε” 128.000 δολάρια.
Το τελευταίο album της κυκλοφόρησε το 2016. Δεν έχει κάνει live από το 2018 και από το Νοέμβριο του 2020 σταμάτησε και τις εμφανίσεις, οπουδήποτε. Έκτοτε δεν έχει εργαστεί δευτερόλεπτο.
Τον Ιούλιο του 2020 η μητέρα της κατέθεσε σε δικαστήριο, αίτημα να λαμβάνει ειδοποιήσεις για ό,τι αφορά το εισόδημα και την περιουσία της κόρης της, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να έχει και αυτή λόγο στο πώς χρησιμοποιείται η περιουσία των 59 εκατομμυρίων δολαρίων που διαθέτει η Spears. Ένα μήνα μετά η ίδια η Britney ζήτησε να σταματήσει η κηδεμονία του Jamie και να αναλάβουν τρίτοι τη διαχείριση των εμφανίσεων και των επενδύσεων της. Δεν έγινε αποδεκτό.
Όταν ο πατέρας της έπαθε ρήξη παχέος εντέρου (Σεπτέμβρη του 2020) και δεν μπορούσε να τελέσει τα χρέη του, εκείνη υπέβαλε αίτηση αλλαγής του καθεστώτος της εποπτείας στο δικαστήριο: ζήτησε να οριστεί μόνο ο Jodi Pais Montgomery και να αντικατασταθεί ο πατέρας της από ειδικευμένο θεματοφύλακα, ως προς τη διαχείριση της περιουσίας της. To αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.
O Jamie, ο οποίος τελούσε και χρέη μάνατζερ της κόρης του, έπαθε ρήξη παχέος εντέρου και χρειάστηκε ιατρική παρακολούθηση. Μοιραία δεν μπορούσε να τελέσει τα καθήκοντα του. Όρισε ως προσωρινό αντικαταστάτη του την Jodi Montgomery, η οποία ήταν σε διαδικασία διαζυγίου με τον σύζυγο και συνεργάτη της, Jack. Επρόκειτο να αναλάβει τη Spears έως τις 31/1 του 2020, αλλά λόγω κορονοϊού η εποπτεία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Την ημέρα που έγινε η Motgomery προσωρινή επόπτης της, η Spears ζήτησε από το δικαστήριο να την αναλάβει μόνο εκείνη και στη θέση του πατέρα της να οριστεί ένας ειδικευμένος θεματοφύλακας για τη διαχείριση της περιουσίας της. Kάποιος ειδικός ορίστηκε, αλλά δεν απομακρύνθηκε ο Jamie, ο οποίος αντιμετώπιζε και την κατηγορία της χρήσης βίας εναντίον του εγγονού του, Preston. Toν είχε καταγγείλει ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος είχε εξασφαλίσει περιοριστικά μέτρα που απαγόρευαν από τον Jamie να δει τα εγγόνια του (το 70% της επιμέλειας το έχει ο Kevin Federline και το 30% η μητέρα τους), επί τρία συναπτά έτη. Ένα μήνα μετά ήλθε η ρήξη παχέος εντέρου.
Oι δικηγόροι της Spears έκαναν άλλη μια προσπάθεια να αποδεσμεύσουν την πελάτισσα τους (τον περασμένο Νοέμβριο), αλλά ήταν και πάλι ανεπιτυχής, για να δηλώσουν πως ‘δεν υπάρχει πια βιώσιμη εργασιακή σχέση μεταξύ κόρης και πατέρα’. Οι νομικοί του Jamie υποστήριξαν πως ‘ο πελάτης μας κάνει ακριβώς ό,τι οφείλει ως συντηρητής της περιουσίας”. Ως εκ τούτου, παραμένει επόπτης της περιουσίας και της καριέρας. Ελέγχει τα λεφτά της και το πρόγραμμα της, σε συνεργασία με την εταιρία Bessemer Trust. Για την ιστορία, δεν έχει χάσει χρήματα.
Ο σκληρός πυρήνας των φαν της (Britney Army) κρίνει πως το είδωλο του έχει δικαίωμα να ζήσει με τους δικούς της όρους, χωρίς κάποιον άλλον να αποφασίζει για αυτήν. Εξ ου και το κίνημα #FreeBritney, καθώς οι οπαδοί της πιστεύουν πως η Spears χειραγωγείται, τη στιγμή που είναι απόλυτα ικανή να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.
Tην περασμένη άνοιξη η Spears ενημέρωσε το λαό της πως πήρε φωτιά το γυμναστήριο της, από κεριά που ξέχασε αναμμένα. Άρχισε νέος κύκλος ανησυχιών για την κατάσταση της, με τους φαν να επιμένουν πως ήταν συνέπεια της εποπτείας και της έλλειψης ελευθερίας. Προς το τέλος του 2020, ο δικηγόρος της Samuel D. Ingham III χαρακτήρισε τη ψυχική της κατάσταση ως κωματώδη – ενώ είχε ξεκαθαρίσει πως φοβάται τον πατέρα της και ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά σε οποιοδήποτε stage, αν δεν απομακρυνθεί ο Jamie από τη θέση του υπεύθυνου της καριέρας της.
Αργότερα, ο Ingham εξήγησε πως χρησιμοποίησε τον όρο ΄κωματώδης’ για να περιγράψει την αδυναμία της πελάτισσας του να υπογράψει το όποιο νομικό έγγραφο και όχι γιατί ήταν σε κώμα.
Η παραγωγός του τελευταίου ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή της Spears είπε στο Vanity Fair πως “το κεντρικό μυστήριο της δουλειάς μας αφορά το ότι ζει τη ζωή μιας πολυάσχολης pop star και την ίδια ώρα της λένε πως βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο. Κερδίζει εκατομμύρια δολάρια και παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να αποφασίσει για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ζωή της. Υπάρχει αντίθεση που δεν γίνεται εύκολα κατανοητή ως προς τους λόγους που υπάρχει. Και πάρα πολλά δικαστικά έγγραφα παραμένουν σφραγισμένα”.
 
Πηγή: news247

9 Shares
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Σχολίασε το άρθρο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream

ΣΧΟΛΙΑ:

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

LIFESTYLE

Νεκρή στα 52 της γνωστή πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ και του Peaky Blinders

Δημοσιεύτηκε

στις

9 Shares

Σε ηλικία 52 ετών και νικημένη από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλεν ΜακΚρόρι, γνωστή από τους ρόλους της σε τρεις από τις ταινίες Χάρι Πότερ και από τη συμμετοχή της στο “Peaky Blinders”.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο επίσης ηθοποιός σύζυγός της Ντέμιαν Λιούις.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του η ηθοποιός πέθανε στο σπίτι της πλημμυρισμένη από κύμα αγάπης από φίλους και οικογένεια. “Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητα” γράφει μεταξύ άλλων.

9 Shares
συνεχεια αναγνωσης

LIFESTYLE

Φεύγει από το GNTM η Βίκυ Καγιά! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Καγιά
49 Shares

Η Βίκυ Καγιά, αναπόσπαστο κομμάτι του «Greece’s Next Top Model» αποχωρεί από την παρουσίαση του σόου, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (15/4) το Star. Η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει για 6η σεζόν να παρουσιάζει το «Shopping Star», ενώ θα είναι και η οικοδέσποινα του ανανεωμένου «Dancing With The Stars».

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars».

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει την Πέμπτη (15/4) μια δική της αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον του GNTM, πριν την επίσημη ανακοίνωση του Star. «Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star».

 

H ανακοίνωση του καναλιού

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Καγιά
49 Shares
συνεχεια αναγνωσης

LIFESTYLE

Μαρίνα Πατούλη: Η selfie στο γραφείο με φόντο τη φωτογραφία της με τον Γιώργο Πατούλη

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Πατούλη
26 Shares

Μια selfie στο γραφείο της με φόντο τη φωτογραφία της με τον Γιώργο Πατούλη ανέβασε νωρίτερα σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη.

Στην ανάρτηση που έκανε η κ. Πατούλη έγραψε:
«Είμαι σε ηλικία που διαβάζω μόνο πράξεις! Για τις λέξεις χρειάζομαι γυαλιά» σημείωσε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: protothema

Πατούλη
26 Shares
συνεχεια αναγνωσης

LIFESTYLE

Σε σοβαρή κατάσταση ο Κώστας Σπυρόπουλος | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Σπυρόπουλος
88 Shares

Για πέμπτη μέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Κώστας Σπυρόπουλος. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή, σύμφωνα με τις μέρες πληροφορίες που έρχονται στο φως, ενώ γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να μη διασωληνωθεί.

Το γεγονός αυτό αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

«Η κατάσταση του είναι σοβαρή. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Παίρνει φουλ οξυγόνο, είναι στα μέγιστα η ποσότητα. Προσεύχονται οι άνθρωποι να μη διασωληνωθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει προσβληθεί από Covid-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός, ενώ θετική είναι και η σύντροφός του, Χριστίνα Πολίτη.

Σπυρόπουλος
88 Shares
συνεχεια αναγνωσης

LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη: Η απίθανη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανοιξιάτικο λουκ

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Μαρία Ηλιάκη
32 Shares

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Τους τελευταίους μήνες ζει με τον αγαπημένο της στη Ζυρίχη και μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Την ευχάριστη είδηση είχε ανακοινώσει η ίδια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μέσω Instagram με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που ξεπέρασε τα 125.000 likes.
“Είναι τόσα πολλά… διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´ αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…” έγραψε τότε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας έτσι την εγκυμοσύνη της.

Έκτοτε, ακολούθησαν πολλές ακόμα αναρτήσεις στις οποίες η μέλλουσα μαμά μοιράζεται συμβουλές, σκέψεις ή απλώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι πραγματικά όμως το κάτι άλλο. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος απήλαυσε μία ηλιόλουστη μέρα στην κατά τ’ άλλα σχεδόν πάντα αυτήν την περίοδο χιονισμένη Ζυρίχη, και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ανοιξιάτικο λουκ.

“«Ανθισμένες Μανόλιες»… κάναμε τη βόλτα μας σήμερα γιατί αύριο χιόνι πάλι” ήταν το σχόλιό της.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο mothersblog

Μαρία Ηλιάκη
32 Shares
συνεχεια αναγνωσης

LIFESTYLE

MasterChef: Μεγάλη ανατροπή με τους παίκτες που επιστρέφουν | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

masterchef
5 Shares

Στον εξώστη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι παίκτες του “MasterChef 5” και γίνονται θεατές της μαγειρικής διαδικασίας που θα κρίνει ποιοι από τους παλιούς διαγωνιζόμενους θα επιστρέψουν στο ριάλιτι του Star.

Τη Δευτέρα (12/04), δώδεκα από τους παλιούς παίκτες πήραν μια ευκαιρία ακόμη και διεκδίκησαν εκ νέου μια θέση στο “MasterChef 5”.

Αυτοί ήταν οι: Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Αλέξανδρος Ακριτίδης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Μαρία Φίλογλου, Σερόπ Τσαμουσσιάν, Νίκος Σκορδάκης, Βίλλη Σεργή, Αντώνης Μητρόπουλος, Ιωάννης Αυλωνίτης. Από την άλλη, οι μάγειρες που δεν εμφανίστηκαν ήταν οι: Κωστής Αλεξάκης, Χριστίνα Παπαοικονόμου, Ηρώ Περουλάκη, Πάνος Ράπτης.

Πολλοί από τους μάγειρες του “MasterChef 5” χάρηκαν που είδαν ξανά τους πρώην συγκάτοικους και συμπαίκτες τους, όπως τη Μαργαρίτα που υπήρξε η πιο πρόσφατη και συγκινητική αποχώρηση. Ωστόσο, κάποιες επιστροφές δεν άρεσαν, όπως εκείνη της Μαρίνας Ντεμολλάι και της Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου.

Οι κριτές του “MasterChef 5” έδωσαν 60 λεπτά στους παλιούς μάγειρες για να δημιουργήσουν και να τους εντυπωσιάσουν με ένα ενδιαφέρον και νόστιμο πιάτο.

Η παίκτρια είχε αποχωρήσει πριν από μερικές μέρες μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με το που ακούστηκε το όνομά της, οι συμπαίκτες της ενθουσιάστηκαν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Να σημειωθεί ότι οι χρήστες του Twitter περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο MasterChef 5 και τα σχόλια αγάπης έπεσαν “βροχή”.

MasterChef 5: Ποιοι ξαναμπαίνουν στην κουζίνα

Σύμφωνα με τα Spoilers, οι παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά τη Μαργαρίτα θα είναι οι: Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο spoiler, με βεβαιότητα θα ανατραπούν οι ισορροπίες τόσο στην κουζίνα, όσο και στο σπίτι, καθώς τα παραπάνω πρόσωπα είναι ιδιαιτέρως ικανά, αλλά και ανταγωνιστικά.

Πηγή: news247

masterchef
5 Shares
συνεχεια αναγνωσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap