Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Αθηνά Πικράκη σε λίγο καιρό θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και είναι σε γλυκιά αναμονή. Το ζευγάρι που αναμένεται μάλιστα να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι είναι full in love. Δεν σταματούν να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές και να μοιράζονται λόγια αγάπης ακόμα και στα social media. Η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της και το φύλο του μωρού τους. Περιμένουν αγορι!

Το μωρό τους θα έρθει στον κόσμο τον Οκτώβριο και θα πάρει το όνομα Δημήτρης από τον παππού του.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στη Μύκονο όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Αθηνά μάλιστα εμφανίστηκε με ένα ανοιχτόχρωμο μπικίνι που άφηνε να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ενώ, από το πλευρό της δεν έλειψε στιγμή ο σύντροφό της Γιώργος Τζαβέλλας.

Η Μις Ελλάς 2012 διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και ανυπομονεί να γίνει μανούλα. Μάλιστα, ο Έλληνας άσσος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Αλάνιασπορ έκανε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου στην σύντροφό του, με την ίδια να επιδεικνύει το μονόπετρο με μεγάλη χαρά στα social media. Οι δυο τους άλλωστε είναι ζευγάρι από το 2014 και τώρα είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.