LIFESTYLE
Αθηνά Οικονομάκου: Τι απαντά για τον φημολογούμενο γάμο με τον Μπρούνο Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο γάμος με τον Μπρούνο Τσερέλα
Λίγο πριν πετάξει για Ιταλία, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στις κάμερες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Δεν είναι η πρώτη φορά που την περιμένουν εκεί, όμως αυτή τη φορά υπήρχε κάτι που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον: τα δημοσιεύματα για τον ενδεχόμενο γάμο της με τον Μπρούνο Τσερέλα.
Η Αθηνά Οικονομάκου και οι φήμες για γάμο
Η ηθοποιός ρωτήθηκε ανοιχτά για τα σενάρια που την θέλουν να παντρεύεται τον σύντροφό της. Η ίδια, φανερά ήρεμη αλλά με μια δόση… κόπωσης, απάντησε πως αν υπήρχε κάτι τέτοιο, θα το κρατούσε σε στενό κύκλο. Ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε με σαφήνεια. Απλά έδωσε μια ανθρώπινη, συγκρατημένη απάντηση.
Η αντίδρασή της μπροστά στις κάμερες
«Έλεος θα πω…»
Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το γεγονός ότι τη συναντούν κάθε φορά στο αεροδρόμιο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έλεος θα πω. Θέλω να σου πω κάτι. Κουράστηκα πια, παιδιά. Δεν λέω ποτέ κάτι. Τα καυτά νέα έχουν ξεχαστεί. Αφού ήρθες, δεν έχω πρόβλημα».
Οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν, εκείνη χαμογελά, αλλά φαίνεται καθαρά πως η κατάσταση αρχίζει να κουράζει. Όχι τόσο για την ίδια την παρουσία των δημοσιογράφων, αλλά γιατί —όπως λέει— δεν έχει κάτι ουσιαστικά νέο να δηλώσει.
Ο Μπρούνο Τσερέλα και η αθλητική του πορεία
Η κουβέντα κάποια στιγμή έφτασε και στον σύντροφό της, τον Μπρούνο Τσερέλα. Η Οικονομάκου αναφέρθηκε με χαμόγελο στο μπασκετικό του παρελθόν, λέγοντας: «Έχει παίξει ο Μπρούνο στο Final Four. Αν έπαιζε τώρα, θα ήθελα να τον δω στον Παναθηναϊκό».
Χωρίς να λέει πολλά, η ηθοποιός δίνει την αίσθηση πως διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από την υπερβολική έκθεση. Και αυτό, σε μια εποχή συνεχούς προβολής, λέει κάτι.
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Τροχαίο ατύχημα στο Ρέθυμνο και τραυματισμός 18χρονου
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Κλείνει ο ΒΟΑΚ στο Ρέθυμνο: Δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων της Επισκοπής για την ασφάλεια
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Πανό ντροπής στην Κρήτη – και μετά μας φταίνε οι “άλλοι”…
-
ΚΡΉΤΗ1 ημέρα πριν
Σύλληψη 29χρονου στην Κρήτη: Αδιαφορία για τις προειδοποιήσεις περί πυροβολισμών




