Διαφήμιση

LIFESTYLE

Από… το Διάστημα η Νατάσα Καλογρίδη εμφανίστηκε στα Mad με λευκό παλτό και σχεδόν γυμνή! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η ηθοποιός φόρεσε ένα φαρδύ, λευκό coat dress με ανοικτό μπούστο και πλάτη, ενώ στο πίσω μέρος, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το εσώρουχό της που ήταν αρκετά ευδιάκριτο, όπως και τα στρας στην πλάτη της

Θα έλεγε κανείς ότι η Νατάσα Καλογρίδη αγαπά τις εκκεντρικές εμφανίσεις και -όπως ήταν αναμενόμενο- μία τέτοια επέλεξε για να εμφανιστεί στα Mad Video Music Awards.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα φαρδύ, λευκό coat dress με ανοικτό μπούστο και πλάτη, ενώ στο πίσω μέρος, εκτός από τους φραμπαλάδες, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το εσώρουχό της που ήταν αρκετά ευδιάκριτο, όπως και τα στρας στην πλάτη της.

Η ηθοποιός συνόδευσε το λουκ της με μαύρα, τετράγωνα γυαλιά και λευκό κραγιόν, που παρέπεμπε σε Διάστημα.

Η Κατερίνα Καινούργιου πόσταρε instastory με την Νατάσα Καλογρίδη, δείχνοντας εντυπωσιασμένη από το πόσο υποστήριζε το outfit της η ηθοποιός.

 

Πηγή: protothema.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version