Διαφήμιση

LIFESTYLE

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που μοιράστηκε στο Instagram o γιος της!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο Instagram στο οποίο συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφικό υλικό από τη ζωή και την καριέρα της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Αυτή τη φορά, ο γιος της εθνικής σταρ δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της Αλίκης από τα γυρίσματα της ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

«Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» το 1963 στην Κωνσταντινούπολη. Η Άλικη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο (αριστερά), τον Δημήτρη ως συμπρωταγωνιστή στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν», σχολιάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version