Διαφήμιση

LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Πού γυρίστηκε πραγματικά η σειρά; | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη και ακριβότερη ελληνική παραγωγή της τελευταίας δεκαετίας. Μέσα από τα σκηνικά, ο θεατής έχει την αίσθηση ότι μεταφέρεται στη δεκαετία του ’50, όπου και εκτυλίσσεται η ιστορία.

Για την ακριβέστερη χρονική απεικόνιση, ωστόσο, λίγοι ξέρουν ότι, στην πραγματικότητα, χρειάστηκε να κατασκευαστεί από την αρχή μια νέα πόλη -όχι στην περιοχή του θεσσαλικού κάμπου, αλλά στο Στούντιο Κάπα στα Σπάτα.

Στο πανοραμικό βίντεο της ομάδας Up Drones… αποκαλύπτεται, σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια, η λεπτομέρεια και η «μαγεία» της σκηνογραφίας του Αντώνη Χαλκιά. Η παραγωγή έστησε σπίτια και καταστήματα μπροστά στο χωμάτινο δρόμο ενός χωριού.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα mixanitouxronou.gr, ο γνωστός σκηνογράφος και ενδυματολόγος, που έχει εργαστεί σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων, είχε στήσει τα σκηνικά και στην υπέροχη σειρά «Το Νησί» του MEGA, πριν από εννέα ολόκληρα χρόνια.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από drone:

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version