Διαφήμιση

LIFESTYLE

Στην… αγκαλιά γνωστού Κρητικού, η Μελίνα Ασλανίδου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πρόσφατα έγινε γνωστό, ότι η σχέση της με τον Χανιώτη κομμωτή, Βασίλη Μουντάκη, έριξε αυλαία.
Το… κοινό μυστικό, αποκαλύφθηκε, μαζί με την επιβεβαίωση ότι η Μελίνα Ασλανίδου, αποφάσισε να γίνει μόνιμη κάτοικος των Χανίων, παρά το γεγονός ότι στα προσωπικά της, η κατάσταση δεν προχώρησε όπως  η ίδια θα ήθελε.
Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με το Νίκο Μουτσινά, δήλωσε ότι στην Κρήτη, βρήκε την ηρεμία που αναζητούσε.
Η συμμετοχή της ως καλεσμένη στην εκπομπή του Μουτσινά, στάθηκε η αφορμή για να αφήσει για λίγο τα Χανιά και να δει τι… γίνεται με το σπίτι της στην Αθήνα.
Το πρώτο μάλιστα βράδυ, επέλεξε να το περάσει με αγαπημένα της πρόσωπα, που σίγουρα της έλειψαν πάρα πολύ το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Από την ομήγυρη, δεν έλειψε και πάλι το… Κρητικό στοιχείο, καθώς μεταξύ των παρευρισκόμενων, ήταν  και ο δημοφιλής ηθοποιός, Ιωσήφ Μαρινάκης.
Όλοι μαζί, μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο, πόζαραν αγκαλιά και φωτογραφήθηκαν με την δημοφιλή τραγουδίστρια, να ποστάρει λίγη ώρα αργότερα την φωτογραφία αυτή, στο προσωπικό της προφίλ στο facebook.


 
Πηγή: kriti360

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version