Διαφήμιση

LIFESTYLE

5 προϊόντα με βιολογικό ελαιόλαδο στην πόρτα σου με ένα κλικ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το Cretan Physis, η online μαγαζάρα που ξέρει καλύτερα από όλους πώς είναι να μετατρέπεις τα αγνά υλικά της γης σε χρήσιμα εργαλεία ομορφιάς και περιποίησης, έχει στη γκάμα της και πέντε εξαιρετικά προϊόντα με βιολογικό ελαιόλαδο.

Μπορούμε επίσημα να πούμε πως έρχεται χειμώνας. Ας μη γελιόμαστε. Το δέρμα σιγά σιγά χρειάζεται παραπάνω ενυδάτωση, οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους φέρνουν μαζί και ξηροδερμία και αυτό το αίσθημα ότι η επιδερμίδα μας «τραβάει». Ναι, ξέρεις ακριβώς για τι μιλάω.

Ευτυχώς υπάρχει λύση και τη λένε αγνό, βιολογικό ελαιόλαδο από την κρητική γη. Ενυδατικό, θρεπτικό, αλλά και με την ιδιότητα να κλειδώνει την ενυδάτωση στο δέρμα, το ελαιόλαδο είναι το συστατικό-κλειδί για ενυδάτωση και λάμψη σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Αφήνουμε παρακάτω πέντε προϊόντα με βιολογικό ελαιόλαδο, απευθείας από το Cretan Physis. Τα παραγγέλνεις και σε 1-3 εργάσιμες είναι στην πόρτα σου!

Ενυδατική κρέμα χεριών

Τον χειμώνα τα χέρια μας έχουν ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση και φροντίδα. Η ενυδατική κρέμα χεριών της Body Farm με βιολογικό ελαιόλαδο διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντας μοναδική αίσθηση απαλότητας. Με το φυσικό υαλουρονικό, το έλαιο argan και το καστορέλαιο θρέφει το δέρμα, αλλά και τα νύχια. Είναι από τα προϊόντα που θα βάλεις στο συρτάρι με τα απαραίτητα στο γραφείο. Ένα εκεί και ένα στην τσάντα!

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα στο CretanPhysis

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version