Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Αγκαζέ σε βραδινή τους έξοδο στην Επίδαυρο, φορώντας μάσκες προστασίας! ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οριστικά σελίδα έχει αλλάξει στην προσωπική της ζωή η Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά το διαζύγιο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη. Η γνωστή πολιτικός, η οποία έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά αυτά τα ζητήματα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον καταξιωμένο μουσικό, Μίνωα Μάτσα. Στις αρχές, το ζευγάρι κρατούσε το ειδύλλιο του επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει την όμορφη σχέση του.

Το βράδυ της Παρασκευής, μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση σε μια μουσική βραδιά στην Επίδαυρο. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους έδωσαν το παρών στο ρεσιτάλ βιολιού του εξαιρετικού Έλληνα σολίστ Λεωνίδα Καβάκου, ο οποίος χάρισε μια μοναδική συναυλία στο κοινό.

Η γνωστή πολιτικός και ο ταλαντούχος μουσικός έφτασαν στον χώρο της Επιδαύρου αγκαζέ, φορώντας μάσκες προστασίας, για να είναι ασφαλείς. Στη συνέχεια δεν δίστασαν να ποζάρουν για τους φωτογράφους, φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό τους! Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είναι ευτυχισμένοι μαζί και πλέον δεν το κρύβουν!

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες «αποκλείεται» και «ποτέ» , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής.

Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα» είχε δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη για τη νέα της σχέση στο περιοδικό Gala.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος βιολονίστας ερμήνευσε έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, προσφέροντας μια μοναδική μυσταγωγική εμπειρία σε όσους έδωσαν το παρών, σ’ αυτή τη συναυλία – ορόσημο για την ιστορία του Φεστιβάλ.

Φωτογραφίες: NDP

Πηγή:tlife

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ