Διαφήμιση

LIFESTYLE

Σοκάρει η αδυνατισμένη Αθηνά Ωνάση δίπλα στην γοητευτική Ιωάννα Μαρινοπούλου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εξαιρετικά αδυνατισμένη, σχεδόν στα όρια της ανορεξίας, εμφανίστηκε η Αθηνά Ωνάση στο φετινό «Monaco Yacht Show», επίσημη καλεσμένη του Πρίγκιπα Αλβέρτου. Επιλέγοντας για ακόμα μία φορά να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Αθηνά «συνελήφθη» σε μια selfie που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα η Ιωάννα Μαρινοπούλου, κόρη της γνωστής Οικογενείας, που είχε και φέτος το δικό της περίπτερο, σαν διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και δη πολυτελών θαλαμηγών, σαν αυτή που είχε κάνει για το «Doubleshot II», η οποία της χάρισε φήμη και βραβεία.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, η Ωνάση σε κάθε της εμφάνιση δείχνει να μην το έχει ξεπεράσει και όλοι αναρωτιούνται για το πως θα καταφέρει να ανταπεξέλθει ψυχικά στα δικαστήρια για την κοινή περιουσία του ζευγαριού που θα αρχίσουν σε λίγους μήνες.

Να θυμίσουμε ότι το ετήσιο σόου σκαφών του Μονακό πραγματοποιείται στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Πριγκιπάτο και έχει την επιμέλεια του ίδιου του Αλβέρτου.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: MONONEWS.GR

Πηγή:tamtamnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version