Οδηγούσαν στη ΛΕΑ, η Τροχαία τους πήρε επιτέλους τις πινακίδες | ΦΩΤΟ

Shares

Στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι σε πολλά στραβά και ανάποδα στους δρόμους. Συνήθως δε δίνουμε καμία σημασία, ακόμα κι όταν οι συμπεριφορές των άλλων οδηγών -ή ακόμα χειρότερα οι δικές μας- είναι πέρα για πέρα επικίνδυνες. Ακόμα κι όταν δυστυχώς οδηγούν σε θανατηφόρα ατυχήματα. Όσο δε για την οδήγηση στη ΛΕΑ (σ.σ: Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) αυτό είναι ένα «κεκτημένο» δικαίωμα του κλασικού Έλληνα οδηγού.

Αυτό φυσικά συμβαίνει διότι υπάρχει ατιμωρησία. Διότι σχεδόν ποτέ δεν έχει βρεθεί ένας αστυνομικός να μας σταματήσει. Δεν μας έχει επιβάλλει πρόστιμο -ή ακόμα χειρότερα δεν μας έχει πάρει τις πινακίδες- η Τροχαία που πολλές φορές είναι απούσα από όλο αυτό. Από τις κατά συρροή παραβιάσεις των Ελλήνων οδηγών με άλλα λόγια.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις που μπορεί να μας βάλουν μυαλό. Όπως αυτό που πολύ πρόσφατα παρατηρήθηκε κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου. Εκεί όπου επιτέλους η Τροχαία παρατηρήθηκε να αφαιρεί πινακίδες από αυτούς οι οποίοι παραβίασαν τον νόμο.

Η ΛΕΑ δεν είναι για καθημερινή οδήγηση

 

«Το βλέπω πρώτη φορά στη ζωή μου, ελπίζω όχι και τελευταία» σχολίασε ο χρήστης που ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία. Μια φράση με την οποία συμφωνούμε απόλυτα για κάτι που ελπίζουμε πώς θα ισχύσει από εδώ και πέρα.

Shares


1 comment

  1. Pingback: Νταλικέρης με χαλασμένα φρένα, κάνει την πιο «μάγκικη» κίνηση! ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *