Κύδων Παλάς

Ο «Ρεθεμνιώτης» μπήκε στα… άδυτα του «Κύδων Παλάς» της Minoan Lines! | ΦΩΤΟ

Shares

Ένα ακόμη καράβι θα συνδέει την Κρήτη με τον Πειραιά προσφέροντας τους ταξιδιώτες υψηλές υπηρεσίες. 

Το «Κύδων Παλάς» των Μινωικών Γραμμών θα ξεκινήσει το δρομολόγιο Χανιά –Πειραιάς –Χανιά και ο «Ρεθυμνιώτης» δεν έχασε την ευκαιρία να μπει στα… άδυτα του πλοίου και να σας το παρουσιάσει. 

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight

Μία ακόμη δυνατότητα για τους επισκέπτες του νησιού μας και ελπίζουμε να συμβάλει και αυτό στην ανάπτυξη, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες, τονώνοντας τον ανταγωνισμό και προσφέροντας οφέλη, όχι μόνο για όσους το επιλέξουν, αλλά για όλο το νησί. 

Ο τόπος χρειάζεται κάθε βοήθεια. 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε «μπουκάροντας» στα άδυτα του πλοίου, με την απαραίτητη συνοδεία φυσικά, αφού σε κάποια σημεία η ασφάλεια είναι υψηλή και είναι αδύνατο τα φτάσεις, πρόκειται για ένα εξαιρετικό και υπερσύγχρονο πλοίο το οποίο κόστισε 75 εκατ. ευρώ! 

Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δείτε ολόκληρο το άλμπουμ:

Από τη Γέφυρα, μέχρι τα σαλόνια και το γκαράζ, το πλοίο εντυπωσιάζει. Σύγχρονο, καθαρό, γρήγορο, προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και φυσικά δημιουργεί νέες θέσεις εργασίες, απαραίτητες όχι μόνο για τον τόπο αλλά και για τη χώρα. 

Οι Μινωικές Γραμμές αποτελούν ίσως την πιο υγιή ακτοπλοϊκή εταιρεία, χωρίς τραπεζικά βάρη. 

Το 2008 ο Εμανουέλε Γκριμάλντι μέσω των Μινωικών μπήκε στην ελληνική αγορά, ενώ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει τις επενδύσεις του στην ελληνική ακτοπλοΐα 

Καλοτάξιδο και καλές θάλασσες σε όλους τους ναυτικούς μας! 

Την καλημέρα μας!

Διαβάστε εδώ περισσότερες σκέψεις από τον Ρεθεμνιώτη

Shares

1 comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *