Το Κρητικόπουλο που απέδειξε ότι κάποιοι γεννιούνται…. Χορευτές! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις κάποιες φορές τις εμφανίσεις λιλιπούτειων Κρητικών της νέας γενιάς που κάνουν πραγματικά τα πρώτα τους βήματα στην παράδοση του νησιού και τους τοπικούς χορούς. Είναι γνωστό πως τα μικρά παιδιά ξεκινούν να μαθαίνουν κρητικά παράλληλα με τα πρώτα σχολικά χρόνια και αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι που σταδιακά τα οδηγοί να γίνουν εξαιρετικοί χορευτές σε μεγαλύτερη ηλικία όταν και θα έχουν κατακτήσει τα μυστικά των χορών. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Κρητικόπουλο που αποδεικνύει πως κάποιοι γεννιούνται για να χορεύουν!

Ο λεβέντης πιτσιρικάς σε πρόσφατη εκδήλωση, έκλεψε την παράσταση και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα καθώς χωρίς καμιά ντροπή ή δισταγμό πήρε θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους πιο έμπειρους χορευτές και εντυπωσίασε με τις χορευτικές ικανότητές του.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν το κρητικόπουλο αυτό συνεχίσει να αγαπά τους κρητικούς χορούς και να ακολουθά τις συμβουλές των χοροδιδασκάλων, θα γίνει μια μέρα σπουδαίος χορευτής. Όπως όλα τα μεγαλύτερα κοπέλια που καμαρώνουμε συχνά για την λεβεντιά τους τους όταν χορεύουν σε εκδηλώσεις και κρητικά γλέντια…

Δείτε το βίντεο με το κρητικόπουλο που τόσο δικαιολογημένα κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα όσων βρίσκονταν στην πολιτιστική εκδήλωση:

Greeks are born to dance !!

ΚΡΗΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ !!!!!!!Greeks are born to dance !!.OPA !!!!!

Gepostet von Greeks Worldwide am Freitag, 5. Juli 2019

Shares


2 comments

  1. Pingback: Όταν ο Ρεθυμνιώτικος «Τριζάλης» ξεσήκωσε ολόκληρη την Λάρισα! | ΒΙΝΤΕΟ

  2. Pingback: Η όμορφη Σούστα που έφερε την «Άνοιξη» στην Αξό Μυλοποτάμου | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *