αλκοόλ

Κανένα μέλλον: Συνεχίζουν να οδηγούν πιωμένοι πολλοί Κρητικοί…

Shares

Δεν βάζουν μυαλό οι Κρητικοί οδηγοί που μετά τους ελέγχους και τα πρόστιμα της Τροχαίας για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, συνεχίζουν την επικίνδυνη συνήθεια αψηφώντας τους σοβαρούς κινδύνους.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, το Cretalive μάς ενημέρωνε πως το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου βεβαιώθηκαν στην Κρήτη τουλάχιστον 56 παραβάσεις ενώ ελέγχθηκαν πάνω από 633 οχήματα.

Η διαδικασία συνεχίστηκε ωστόσο και το τριήμερο από Παρασκευή 14 έως Κυριακή 16 Φεβρουαρίου με την Τροχαία αυτή την φορά να πραγματοποιεί ελέγχους σε 646 συνολικά οχήματα στο νησί και να βεβαιώνει παραβάσεις σε 84 οδηγούς εξ αυτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Αστυνομία από αυτούς οι 71 ήταν άντρες και οι 13 γυναίκες ενώ ανάμεσα στους παραβάτες ήταν και τρία νεαρά άτομα κάτω των 20 ετών.

Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος συνεχίζονται, καθώς το αλκοόλ αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και μάλιστα των θανατηφόρων.

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *