αννα μαρια ψυχαρακη

Σε μπελάδες η Κρητικιά παίχτρια λόγω συμμετοχής στο Big Brother

Shares

Επαγγελματικά προβλήματα φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βγαίνοντας από το Big Brother.

Η παίκτρια, που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό στα social media, έρχεται αντιμέτωπη με τη πιθανότητα πειθαρχικής δίωξης από τον δικηγορικό σύλλογο, όπως αναφέρει το znews.gr.

Συγκεκριμένα, ο δικηγορικός σύλλογος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με τα χυδαία σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother, παίρνει θέση επί του ζητήματος και αντιδρά από τη μεριά του για τη συμμετοχή της δικηγόρου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Κάππος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατέθεσε αναφορά, την οποία ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός διαβίβασε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο, προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς και προσβολής του δικηγορικού λειτουργήματος.

Στην αναφορά υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η συμμετοχή δικηγόρου στον εν λόγω τηλεπαιχνίδι είναι αντίθετη με τον Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγορικού Επαγγέλματος.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, εκ των πραγμάτων, κινδυνεύει είτε με χρηματικό πρόστιμο που κυμαίνεται από 500 έως 20.000 ευρώ είτε και με προσωρινή διαγραφή από τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *