γιαγιά

Υπέροχη Κρητικιά γιαγιά 106 ετών: Και πώς να ΜΗΝ την λατρέψεις; | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Γιαγιά Μελανθία, ετών 106: Τη συναντήσαμε, απόγευμα Τρίτης 9 Ιουνίου, στον κεντρικό δρόμο του Μαγαρικαρίου Δήμου Φαιστού, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της, με μια λάμπα στα χέρια που μόλις είχε αγοράσει για να αντικαταστήσει την παλιά και καμένη στο μπάνιο της.

Για την αντικατάσταση της λάμπας ζήτησε τη βοήθεια μας, δίνοντας μας την ευκαιρία να επισκεφτούμε το σπίτι της και να θαυμάσουμε το κουράγιο και τις αντοχές μιας γυναίκας που ζει μόνη και αυτοεξυπηρετείται στα 106 χρόνια της!

Γεννήθηκε το 1914 και η πορεία της ζωής της “συμπορεύτηκε” με όλες τις μεγάλες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας, από τα χρόνια του… Α Παγκοσμίου Πολέμου, της Μικρασιατικής Καταστροφής, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μέχρι σήμερα!

Όπως μας είπε η ίδια, έχει παιδιά ηλικίας…80 και πλέον ετών, ενώ την ίδια στιγμή μας έκανε παράπονα για τον “παντέρμο το Χάρο” που, όπως είπε, με πικρό χιούμορ, “την…έχει ξεχάσει!

Η ίδια δεν παρέλειψε να μας πει και μια μαντινάδα γι’ αυτό, ενώ φεύγοντας μας καλοστράτησε και πάλι με μια μαντινάδα

Δείτε το βίντεο του δια-sos-τε τη Μεσαρά:

Μαντιναδολόγος…ετών 106!Γιαγιά Μελανθία, ετών 106: Τη συναντήσαμε, απόγευμα Τρίτης 9 Ιουνίου, στον κεντρικό δρόμο του Μαγαρικαρίου Δήμου Φαιστού, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της, με μιά λάμπα στα χέρια που μόλις είχε αγοράσει για να αντικαταστήσει την παλιά και καμένη στο μπάνιο της. Για την αντικατάσταση της λάμπας ζήτησε τη βοήθεια μας, δίνοντας μας την ευκαιρία να επισκεφτούμε το σπίτι της και να θαυμάσουμε το κουράγιο και τις αντοχές μιας γυναίκας που ζει μόνη και αυτοεξυπηρετείται στα 106 χρόνια της! Γεννήθηκε το 1914 και η πορεία της ζωής της "συμπορεύτηκε" με όλες τις μεγάλες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας, από τα χρόνια του… Α' Παγκοσμίου Πολέμου, της Μικρασιατικής Καταστροφής, του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μέχρι σήμερα! Όπως μας είπε η ίδια, έχει παιδιά ηλικίας…80 και πλέον ετών, ενώ την ίδια στιγμή μας έκανε παράπονα για τον "παντέρμο το Χάρο" που, όπως είπε, με πικρό χιούμορ, "την…έχει ξεχάσει"!Η ίδια δεν παρέλειψε να μας πεί και μιά μαντινάδα γι αυτό, ενώ φεύγοντας μας καλοστράτησε και πάλι με μια μαντινάδα…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Gepostet von Δια-SOS-τε τη Μεσαρά am Mittwoch, 10. Juni 2020

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *