Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΗΤΗ

Κρητικός, λεβέντης και… Παναθηναϊκός: Συνέντευξη με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Χρήστο Μαρτσάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Μαρτσάκης
Διαφήμιση Χαλκιαδάκης Τσικνοπέμπτη
Διαφήμιση Χαλκιαδάκης Τσικνοπέμπτη
71 Shares

Ο Χανιώτης διεθνής αθλητής στο μπάσκετ με αμαξίδιο, Χρήστος Μαρτσάκης μιλάει στο Daynight.gr  για την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, την μεγάλη πρόκληση της Εθνικής Ελλάδας και την ομάδα που αγωνίζεται και λατρεύει, τον Παναθηναϊκό!

Σε ηλικία μόλις 16 ετών έχασε το πόδι του λόγω ενός ιατρικού λάθους που ακολούθησε το αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Ο ακρωτηριασμός του όμως,  όχι μόνο δεν τον κατέβαλε, αλλά 21 χρόνια μετά, δίνει το καλύτερο παράδειγμα σε όλους όσοι ζουν με αναπηρία. Ο εκ Χανίων ορμώμενος, Χρήστος Μαρτσάκης, επί 18 χρόνια αθλητής του μπάσκετ με αμαξίδιο, βασικό στέλεχος της Εθνικής αλλά και του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, ανοίγει την καρδιά του και μας μιλάει για όλα.

Τις καθημερινές δυσκολίες που καλούνται να ξεπεράσουν τα άτομα με αναπηρία, την αλλαγή νοοτροπίας που απαιτείται από τον κόσμο προς τα ΑμεΑ και τα οφέλη του αθλητισμού για τον ίδιο αλλά και για όσους ζουν με κινητικά προβλήματα. Παράλληλα, αναφέρεται στην Εθνική ομάδα και το μεγάλο ραντεβού του προσεχούς Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, τον αθλητισμό ΑμεΑ στην Κρήτη και φυσικά την μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό του οποίου πέρα από οπαδός, είναι αρχηγός και στυλοβάτης! 

 

Πες μας αρχικά δύο λόγια για το ατύχημα σου. Πόσα χρόνια ζεις με πρόσθετο μέλος και ποιες είναι οι δυσκολίες που έχεις αντιμετωπίσει;
Είχα ένα ατύχημα στις αρχές του 1999, ζω δηλαδή 21 με τεχνητό μέλος. Τράκαρα στο κέντρο των Χανίων με τη μηχανή μου, πέφτοντας πίσω από ένα ΙΧ. Το γεγονός βέβαια ότι είμαι ακρωτηριασμένος οφείλεται σε ιατρικό λάθος που ακολούθησε κι όχι στο ατύχημα… Τώρα, όσον αφορά στις δυσκολίες  για κάποιον με κινητική αναπηρία είναι δυστυχώς πάρα πολλές. Οι βασικές αιτίες είναι δύο. Αρχικά, δεν υπάρχουν υποδομές, ειδικά για όσους κινούνται σε αμαξίδιο! Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κινηθεί κάποιος στην πόλη του άνετα. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει πρόνοια και πιο συγκεκριμένα δουλείες για τα  με αναπηρία. Η δεύτερη αιτία είναι η αντίληψη και η αντιμετώπιση από τους αρτιμελείς… Αυτό ειδικά αποτελεί πολύ σημαντικό θέμα.

 

Θεωρείς δηλαδή ότι η αντιμετώπιση της κοινωνίας δυσχεραίνει τη θέση σας;
Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση αρχίζει να βελτιώνεται κάπως τα τελευταία χρόνια αλλά δυστυχώς ακόμα και σήμερα, σε πολλές περιπτώσεις, ο αρτιμελής δεν θα σεβαστεί κάποιον άνθρωπο με αναπηρία. Υπάρχουν περιπτώσεις οπού παιδιά υφίστανται bullying λόγω της κατάστασης τους και γενικά δεν γίνονται αποδεκτοί…  Δυστυχώς πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι σήμερα μπορεί να είναι αρτιμελής, αύριο όμως όχι. Είναι όλα στη ζωή. Επίσης θέλω να πω ότι η ζωή δεν τελειώνει με την αναπηρία…

 

Μίλησε μας για κάποιες από τις πρακτικές δυσκολίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε καθημερινά
Είναι πάρα πολλές. Από το να μην δουλεύει το ασανσέρ το Μετρό, να έχει παρκάρει κάποιος πάνω σε ράμπα αναπήρων, να θέλεις να πας σ’ ένα κατάστημα όπου τελικά δεν είναι προσβάσιμο, μέχρι και το σπίτι που θα επιλέξεις να μένεις… Όλα αυτά είναι σημαντικά προβλήματα που καθιστούν δύσκολη την καθημερινότητα. 

 

Τι θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθούν οι συνθήκες αυτές;
Αρχικά, θα πρέπει να γίνει αλλαγή νοοτροπίας σε μερίδα του κόσμου. Θα πρέπει να σεβαστούν, όχι να λυπηθούν τα άτομα με αναπηρία! Επίσης, πρέπει να υπάρξει συστηματική ενημέρωση ξεκινώντας από τα σχολεία. Να δημιουργηθούν υποδομές και φυσικά να δημιουργηθεί ο κατάλληλος μηχανισμός ώστε παιδιά με αναπηρία να βρίσκουν εργασία. 

 

Πάμε στον αθλητισμό. Πόσο θεωρείς ότι σε έχει βοηθήσει η ενασχόληση σου με τον αθλητισμό;
Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Γενικά ο αθλητισμός είναι πάρα πολύ σημαντικός κι ακόμα περισσότερο για άτομα με αναπηρία. Εμάς μας βοηθάει λίγο περισσότερο. Ότι κι αν μας συμβεί δεν πρέπει να κλειστούμε στο σπίτι μας. Οφείλουμε να το ξεπεράσουμε, να βγούμε έξω και να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Πραγματικά, η ενασχόληση με τον αθλητισμό μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη ψυχοθεραπεία. 

 

Είσαι διεθνής με την Εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο. Το καλοκαίρι του 2019 είχατε μια πολύ σημαντική επιτυχία κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.
Ήταν σίγουρα μια σπουδαία επιτυχία! Εξ αρχής είχαμε ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα μας έδινε και την άνοδο . Πάρα τις δυσκολίες μετά την ήττα της πρεμιέρας , συγκεντρωθήκαμε στον στόχο και τα καταφέραμε. Σίγουρα, η παρουσία του πολύ έμπειρου ομοσπονδιακού προπονητή, βοήθησε πολύ σ’ αυτό.

 

Θεωρείς ότι αυτή η επιτυχία σηματοδοτεί την άνοδο του αθλήματος στην Ελλάδα;
Σίγουρα το μπάσκετ με αμαξίδιο έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Το Πρωτάθλημα έχει δυναμώσει όπως και το επίπεδο της Εθνικής μας. 

 

Ακολουθεί το Ευρωπαϊκό της Αθήνας τον ερχόμενο Νοέμβριο. Μια πολύ σημαντική διοργάνωση.
Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό ότι θα φιλοξενήσουμε στην Αθήνα την διοργάνωση. Πιστεύω ότι αρχικός στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και γιατί όχι να είμαστε τελικά στην τριάδα. Βέβαια, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία, έχει προκαλέσει κάποια προβλήματα στην προετοιμασία μας. Ταυτόχρονα, θα λείψει ο κόσμος από το γήπεδο, κάτι στο οποίο αρχικά είχαμε ποντάρει μιας και το τουρνουά θα γίνει στην χώρα μας…

 

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό. Μία νεοσύστατη ομάδα που κέρδισε την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία και δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στο χώρο.
Σίγουρα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός που είναι αγαπημένη μου ομάδα από παιδί, δημιούργησε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ήταν κάτι πολύ ευχάριστο. Το ότι φόρεσα την πράσινη φανέλα ήταν και είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα για έμενα. Ταυτόχρονα, η παρουσία του Παναθηναϊκού έχει αναδείξει ακόμα περισσότερο το άθλημα και έχει αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Σε όλα τα εντός αλλά εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, δίνουν το παρών 200-300 φίλοι μας, αριθμοί σημαντικοί για το άθλημα. Φυσικά… πανικός γίνεται και στην Κρήτη σε κάθε επίσκεψη μας σε Χανιά και Ηράκλειο! 

 

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι προ των πυλών. Οι φετινοί στόχοι;
Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει ήδη πολλά σημαντικά πράγματα ως ομάδα. Την άνοδο στην πρώτη μόλις σεζόν. Την πρώτη θέση, χωρίς ήττα, στο περσινό πρωτάθλημα που τελικά διεκόπη λόγω του  Covid και φέτος πιστεύω ότι θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα. Θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί από πέρυσι. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας. Αυτό που εύχομαι είναι η κατάσταση με την πανδημία να ξεπεραστεί και να καταφέρει ο κόσμος να είναι δίπλα μας και φέτος. 

Κλείνοντας, θέλεις να μας μιλήσεις για τον αθλητισμό ΑμεΑ στην Κρήτη που είναι και ο τόπος καταγωγής σου;
Στην παρούσα φάση, στην Κρήτη υπάρχουν δύο ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο, η μία στα Χανιά και η άλλη στο Ηράκλειο. Το γεγονός αυτό είναι σίγουρα ενθαρρυντικό. Όμως, σε μια περιοχή όπως η Κρήτη, όπου δυστυχώς τα ατυχήματα στην άσφαλτο είναι συχνό φαινόμενο, θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπήρχε ακόμα πιο έντονη αθλητική δραστηριότητα. Ιδανικά, σε όλους του νομούς.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός ΑμεΑ: Το τμήμα που κάνει περήφανους όλους τους Παναθηναϊκούς | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Μαρτσάκης
71 Shares
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Σχολίασε το άρθρο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream

ΣΧΟΛΙΑ:

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Κορονοϊός: 7 θετικά κρούσματα σε χωριό του Μυλοποτάμου

Δημοσιεύτηκε

στις

rapid test

Το ανησυχητικό στην περίπτωση αυτή είναι πως οι έξι από τους επτά είναι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Απλαδιανών που προέρχονται από διάφορα χωριά του μέσα Μυλοποτάμου. Ο ένας είναι ενήλικας, επίσης κάτοικος της περιοχής.

Στην διαδικασία, η οποία έγινε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνου, συμμετείχαν και εξετάστηκαν συνολικά 178 άτομα.

Κλείνει το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Απλαδιανών

Ήδη από την περασμένη Δευτέρα είχε κλείσει ένα τμήμα καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό ένας εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι και ο Διευθυντής του σχολείου.

Στην διαδικασία rapid test που έγινε σήμερα το πρωί βρέθηκαν θετικοί ακόμα έξι μαθητές, οπότε, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όταν σημειώνονται πάνω από τρία κρούσματα σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, η μονάδα κλείνει. Το νηπιαγωγείο κλείνει επίσης, λόγω συστέγασης με το δημοτικό.

Τα δύο σχολεία θα είναι κλειστά για 14 ημέρες και οι μαθητές θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

 

Πηγή: rethemnosnews

rapid test
συνεχεια αναγνωσης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κορονοϊός: Στο «βαθύ κόκκινο» το Ηράκλειο | Κλείνουν όλα τα σχολεία

Δημοσιεύτηκε

στις

Κρήτη

Στο «βαθύ κόκκινο» εντάσσεται η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, από αύριο έως και τις 16 Μαρτίου. όπως και αρκετές ακόμη περιοχές σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο  Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα μέτρα που ισχύουν:

  • Yποχρεωτική η τηλεκπαίδευση για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση
  • Aναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου, των κομμωτηρίων και των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής
  • Απαγόρευση τέλεσης κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών παρουσία πιστών στους χώρους λατρείας.

Αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, θα ισχύει από τις 19.00 έως τις 06.00 το πρωί.

Μάλιστα, ο κ. Χαρδαλιάς, έκανε ειδική αναφορά στην Κρήτη, «κρούοντας» τον κώδωνα του κινδύνου, σχετικά με τη διασπορά της βρετανικής μεταλλάξης στο νησί.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το Ηράκλειο, στο «βαθύ κόκκινο» εντάσσονται από αύριο και η Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λευκάδα, Αρκαδία, Φθιώτιδα, Κορινθία, Αργολίδα, Χίος, Σάμος, Λευκάδα, Θεσπρωτία, Βοιωτία και Αιτωλοακαρνανία.

 

Πηγή: creta24

Κρήτη
συνεχεια αναγνωσης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

22χρονος πέρασε τρία κόκκινα, ένα STOP και συγκρούστηκε με όχημα της… ασφάλειας

Δημοσιεύτηκε

στις

καταδίωξη
33 Shares

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε προκειμένου να δικαστεί με την διαδικασία του Αυτοφώρου, ένας 22χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης με επεισοδιακό τρόπο και μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στην διασταύρωση των Λεωφόρων Ικάρου και  Εθνικής Αντιστάσεως, όταν κλιμάκιο της αστυνομίας έκανε σήμα για έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε ο 22χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλα 3 άτομα.

Ο νεαρός, ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλόχι μόνο δεν σταμάτησε στον έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από το σημείο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξή του από τους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες του cretalive αναφέρουν ότι στην διάρκεια αυτής της καταδίωξης, το όχημα του 22χρονου παραβίασε τρείς κόκκινους σηματοδότες κι ένα STOP.

Στην περιοχή του Μπεντεβή η καταδίωξη έληξε, όταν το αυτοκίνητο του νεαρού έπεσε σε υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και από εκεί σήμερα στα δικαστήρια.

καταδίωξη
33 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΚΡΗΤΗ

Αρνητικό ρεκόρ στην Κρήτη: Έφτασαν τις 100 οι νοσηλείες

Δημοσιεύτηκε

στις

κορονοϊός
11 Shares

Αρνητικό ρεκόρ νοσηλειών στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο την ώρα που και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων για την επιδημιολογική επιτήρηση του ιού σε αστικά λύματα, είναι άκρως ανησυχητικά.

Σήμερα δυστυχώς  οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορονοϊό στο νησί ανέρχονται σε 100, ιδιαίτερα υψηλός αριθμός που καταγράφεται για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο.

Από τους 100 ασθενείς, οι 84 νοσηλεύονται σε μονάδες covid ενώ οι 16 παραμένουν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένοι.

Το νοσοκομείο με τους περισσότερους νοσηλευόμενους με covid είναι το Βενιζέλειο, που νοσηλεύει 36 συνολικά άτομα, ενώ τα νοσοκομεία στη Νεάπολη και τη Σητεία παραμένουν “καθαρά” από το φονικό ιό.

Αναλυτικά τα στοιχεία νοσηλειών ανά νοσηλευτικό ίδρυμα:

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 33 ασθενείς, 28 στην κλινική Covid και 5 στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι
Στο Βενιζέλειο 36 ασθενείς, 30 στην μονάδα Covid και 6 στη ΜΕΘ, διασωληνωμένοι
Στο Νοσοκομείο Χανίων 14 ασθενείς, 10 στην μονάδα Covid και 4 στη ΜΕΘ, διασωληνωμένοι
Στο Νοσοκομείου Ρεθύμνου 12 ασθενείς, όλοι στην μονάδα Covid
Στο Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου 3 ασθενείς, 2 μονάδα covid, 1 στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος
Στο Νοσοκομείου Ιεράπετρας 1 ασθενής την μονάδα Covid

κορονοϊός
11 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΛΑΣΙΘΙ

To «έστρωσε» χθες το βράδυ στο Οροπέδιο Λασιθίου! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

χιόνια

Στα λευκά ντύθηκε χθες το βράδυ το Οροπέδιο Λασιθίου!

Τι κι αν διανύουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης οι δρόμοι, χθες το βράδυ, στο Τζερμιάδο θύμιζαν καταχείμωνο με τον δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Σταφανάκη να αποτυπώνει την πανέμορφη εικόνα με τον φωτογραφικό του φακό.

«Ανοιξιάτικο χιόνι απόψε, στα λευκά το Λασίθι. Καλό μας μήνα», έγραψε στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου.

Χιόνι όμως έπεσε και στην περιοχή της Βιάννου.

Σύμφωνα με το viannitika.gr, στον Αμιρά οι οροφές των αυτοκινήτων και οι στέγες των σπιτιών ήταν… λευκές, όπως φαίνεται και στην εικόνα της Γεωργίας Γεωργιαννάκη.

χιόνια
συνεχεια αναγνωσης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρητικός ασφαλισμένος στο ΙΚΑ «ανακάλυψε» ότι έχει παιδί ενώ είναι… ανύπαντρος!

Δημοσιεύτηκε

στις

IKA
9 Shares

Ιστορίες για γέλια και για κλάματα στο ΙΚΑ. Ασφαλισμένος του Ιδρύματος αρχικά βρέθηκε ανασφάλιστος, ενώ πληρώνει κανονικά τις εισφορές του, και στη συνέχεια αν και ανύπαντρος βρέθηκε με …τέκνο!

Σωστά διαβάσατε. Το Κεντρικό σύστημα του ΙΚΑ του… χρέωσε ένα παιδί! Συγκεκριμένα ένα κορίτσι με διαφορετικό επίθετο από το δικό του, γεννημένο το 2017.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, όταν ένας 45χρονος Ηρακλειώτης ήθελε να κάνει ιατρικές εξετάσεις. Ο γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε τον ενημέρωσε ότι είναι ανασφάλιστος. Ο 45χρονος έπεσε από τα σύννεφα καθώς είναι μισθωτός εργαζόμενος και καταβάλλει καθε μήνα τις εισφορές του.

Επόμενη κίνηση του ήταν να επισκεφτεί τα γραφεία του Ιδρύματος προκειμένου να δει τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί το σύστημα τον βγάζει ανασφάλιστο. Οι υπάλληλοι είδαν ότι πρόκειται για λάθος και το πρόβλημα μέσα σε δύο λεπτά είχε τακτοποιηθεί.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ένα τέκνο έρχεται να ταράξει και πάλι την ηρεμία του 45χρονου Ηρακλειώτη!

Όταν o ίδιος ασφαλισμένος ζήτησε από τον λογιστή του να του βγάλει ένα αντίγραφο της ασφαλιστικής του εισφοράς εξηγώντας του μάλιστα και τι είχε προηγηθεί, ο λογιστής τον ενημέρωσε ότι το πρόβλημα τώρα είναι πιο… περίπλοκο.

Στο ενημερωτικό της ασφαλιστικής του ικανότητας φαίνεται να έχει ένα παιδί! Ένα κοριτσι γεννημένο το 2017.

Ο «ταλαιπωρημένος ασφαλισμένος» προσπαθεί εκ νέου να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ προκειμένου να διορθώσουν και πάλι το λάθος τους.

«Είναι για γέλια όλη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι τόσο η ταλαιπωρία αλλά λογω του κορωνοϊού δεν μπορώ να επισκεφτώ τις υπηρεσίες για να διορθωθεί το λάθος και στα τηλέφωνα που προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους υπάλληλους στο ΙΚΑ κανείς δεν το σηκώνει» τονίζει ο 45χρονος ο οποίος ψάχνει να βρει απεγνωσμένα άκρη.

Δείτε φωτογραφίες από τα έγγραφα της… πατρότητας στο cretapost

IKA
9 Shares
συνεχεια αναγνωσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap