Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Χώρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου junior από τον έρωτα της ζωής του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αν και όλοι στην οικογένεια ανέμεναν να μάθουν πως θα φάνε… κουφέτα από τον εγγονό του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, καθώς το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί στην Κρήτη, τελικά, όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, ήρθε η μεγάλη ανατροπή στη ζωή τους, ο χωρισμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι ύστερα από πολύχρονη σχέση αποφάσισε από κοινού να βάλει οριστικά τέλος, αφού η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της. Οι δρόμοι τους χώρισαν και τόσο ο Ανδρέας όσο και η Πωλίνα, περνούν μια περίοδο απομόνωσης, αποφεύγοντας κοινούς φίλους, διατηρώντας όμως καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου junior σπούδασε Κοινωνιολογία στη Σουηδία και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον βελονισμό και μάλιστα διδάσκει μελισσοβελονισμό στην Κρήτη. Η Πωλίνα Πατραμάνη έχει δημιουργήσει μια σειρά χειροποίητων οργανικών καλλυντικών με την ονομασία Melilotus από τον μελίλωτο, που συγκαταλέγεται στα χαρακτηριστικά φαρμακευτικά φυτά της Κρήτης. Ο αρραβώνας τους κράτησε τέσσερα χρόνια.

Πηγή: zappit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version