Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ξενοδοχείο στην Κρήτη ανάμεσα στα 25 καλύτερα… παγκοσμίως!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
187 Shares

Το Cactus Mare συγκαταλέγεται στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως του Schauinsland-Reisen, γεγονός που συνιστά με ιδιαίτερη διάκριση για το ξενοδοχείο που είναι μέλος της αλυσίδας Cactus Hotels.

Η άριστη και αποκλειστική συνεργασία με το schauinsland-reisen, σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη ασφαλή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες, οδήγησε σε αυτή την τιμητική διάκριση!

Η διοίκηση του ξενοδοχείου, όπως αναφέρει το money-tourism.gr,  ευχαριστεί θερμά τους πολύτιμους συνεργάτες για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια πάνω στην οποία βασίζεται η συνεργασία με το schauinsland-reisen τα τελευταία χρόνια.

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέργεση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, με το Cactus Bay να καλωσορίζει τους καλεσμένους του κατά τη θερινή περίοδο του 2018 και να συνεχίζει με το Cactus Mare κατά τη θερινή περίοδο του 2019 ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ανακαινίσεις και η δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5 * & Cactus Beach 4 *.

Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχόλησαν συνολικά περίπου 400 εργαζόμενους το 2021. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης,  συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία τύπων καταλυμάτων, τα Cactus Hotels είναι κατάλληλα ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Τα ξενοδοχεία Cactus αποτελούν την ιδανική επιλογή για να περάσετε τις διακοπές σας με τον σύντροφό σας, την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap