Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Χαρούπι και σταφίδα: Δύο πραγματικοί θησαυροί για την Κρήτη!

Δημοσιεύτηκε

στις

χαρούπι
Διαφήμιση
Διαφήμιση
104 Shares

Τώρα είναι η ευκαιρία” επιμένει η ΕΑΣΗ μιας και τα δύο προγράμματα είναι πολύ ελκυστικά για τους αγρότες που πραγματικά θέλουν να επενδύσουν στη γη τους.

Έχουμε το κατάλληλο προσωπικό για να καθοδηγήσουμε τους αγρότες μέλη μας αφού η αναμπέλωση θα περάσει μέσα από την Ένωση Ηρακλείου και από άλλα συλλογικά σχήματα.

Όσον αφορά την δάσωση και εκεί η οργάνωση θα μπορούσε να βοηθήσει τους αγρότες μέλη της μιας και δασολόγους έχει αλλά και όλο το χαρτογραφικό υπόβαθρο υπάρχει στην οργάνωση.

Είναι λοιπόν ευκαιρία για τους αγρότες μας να πετύχουν ένα καλύτερο εισόδημα αλλά ευκαιρία να αναβιώσει η σταφίδα και το χαρούπι της Κρήτης.

Δύο προϊόντα που έχουν χαρακτηριστεί πλέον ως υπερτροφές και μάλιστα ως προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με την σταφίδα μας να είναι κατοχυρωμένη ως προϊόν ΠΓΕ δηλαδή προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης ενώ το ίδιο θα πρέπει να γίνει άμεσα και για το χαρούπι μας.

Αλοίμονο μας να μην καταφέρουμε να απορροφήσουμε τα χρήματα για αυτές τις δύο δράσεις όταν δεκάδες εκατομμύρια επιδοτήσεων που έρχονται στο νησί δεν έχουν πιάσει δυστυχώς τόπο” επιμένει η ΕΑΣΗ που φαίνεται να ξεφεύγει από τα στερεότυπα της οργάνωσης και να μας δείχνει ένα καινούριο δρόμο μέσα από προτάσεις που καταθέτει κατά καιρούς!

Πηγή: cretalive

χαρούπι
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap