Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Στην Εντατική οι δύο 16χρονοι που διασώθηκαν από φωτιά σε σπίτι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων οι δύο ανήλικοι – Γίνονται προσπάθειες για μεταφορά τους στην Αθήνα σε εξειδικευμένο κέντρο

Σε καταστολή, διασωληνομένοι στην Εντατική νοσηλεύονται τα δύο 16χρονα αγόρια μετά από σοβαρά εγκαύματα που υπέστησαν όταν το εξοχικό σπίτι στην Παλαιόχωρα, στο οποίο διέμεναν για ολιγοήμερες διακοπές, τυλίχτηκε στις φλόγες.

Οι δύο ανήλικοι σώθηκαν χάρη στην επέμβαση πυροσβεστών αλλά και γειτόνων, που τους βοήθησαν να βγουν από το φλεγόμενο σπίτι, ωστόσο η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το σώμα των παιδιών με συνέπεια η κατάσταση της υγείας τους να είναι πολύ σοβαρή.

Σήμερα θα επιχειρηθεί μεταφορά τους στην Αθήνα, σε εξειδικευμένο κέντρο εγκαυμάτων που διαθέτουν νοσοκομεία της πρωτεύουσας. Γιατροί του Νοσοκομείου Χανίων κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατόν η αεροδιακομιδή των παιδιών ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι σε καμία από τις μονάδες αυτές.

Πηγή:flashnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version