Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Σε έναν πανέμορφο παιδότοπο έχει μεταμορφωθεί η παιδιατρική κλινική των Χανίων | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Όλοι έχουμε ζήσει την εμπειρία του αφιλόξενου, απρόσωπου και καταθλιπτικού νοσοκομείο. Έχεις που έχεις τον πόνο σου, αναγκάζεσαι να υπομείνεις και το ψυχρό, παγωμένο τοπίο που μόνο ίαση δεν προσφέρει στην ψυχή και την αγωνία σου. Και μπορεί για τους ενήλικες να είναι κάτι που μπορούν να ξεπεράσουν, όμως τα παιδικά στις παιδιατρικές κλινικές τι φταίνε;  Λογικά αυτό σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι όταν μεταμόρφωσαν σε έναν πανέμορφο παιδότοπο την παιδιατρική κλινική των Χανίων.

Φυσικά αυτό δεν έγινε από μόνο του, αλλά ύστερα από πρωτοβουλία των ανθρώπων που εργάζονται στο νοσοκομείο και της βοήθειας που απλόχερα προσέφεραν δωρητές όταν αυτή της ζητήθηκε. Ο Διοικητής τώρα του νοσοκομείου Χανίων κ. Μηνάς Βουλγαρίδης συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου των εργαζομένων για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, το αποτέλεσμα της οποίας χαρακτήρισε θαυμάσιο.

Πίσω από την ιδέα βρίσκονται δύο εργαζόμενοι της κλινικής, ο κ. Ευτύχης Κοντορινάκης και η κα Εμμανουέλα Περράκη. Και στις δύο περιπτώσεις το Κύριος και το Κυρία οφείλουμε κανονικά να το γράψουμε με «Κ» κεφαλαίο για αυτό που προσφέρουν στην πόλη τους, ενώ καλό είναι να μην παραλείψουμε πώς οι τοπικές επιχειρήσεις και αρκετοί ιδιώτες προσέφεραν τις υπηρεσίες του.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως οι ζωγραφιές στο χώρο είναι έργα της κας Βάσω Τσάλου.

Στα Χανιά πηγαίνεις σε παιδιατρική κλινική και νομίζεις πώς είσαι σε παιδότοπο

Öùôïãñáößá áðü ôïõò ÷þñïõò êáé ôïõò èáëÜìïõò ôùí áíáêáéíéóìÝíùí ðôåñýãùí ôùí íïóïêïìåßùí ðáßäùí «Ç ÁÃÉÁ ÓÏÖÉÁ» êáé «ÐÁÍ. & ÁÃË. ÊÕÑÉÁÊÏÕ» áðü ôçí ÏÐÁÐ, ÔåôÜñôç 4 Íïåìâñßïõ 2015. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ