Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια Α’ Βοηθειών στην Χαλκιαδάκης Α.Ε. από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Δημοσιεύτηκε

στις

Χαλκιαδάκη
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Με τη συμμετοχή 175 συνολικά εργαζομένων των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης από τα καταστήματα του Ηρακλείου, των Χανίων, του Ρεθύμνου, του Αγίου Νικολάου, της Νεάπολης, της Σητείας, της Ιεράπετρας, των Μοιρών και του Τυμπακίου, ολοκληρώθηκαν τα επιμορφωτικά σεμινάρια Α΄ Βοηθειών που πραγματοποίησαν τα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο προσωπικό της μεγάλης Κρητικής εταιρείας σε όλη την Κρήτη.

Στόχος της συνεργασίας της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και του Ε.Ε.Σ. ήταν να εκπαιδευτεί το προσωπικό των σούπερ μάρκετ στην αντιμετώπιση κάθε έκτακτου περιστατικού που μπορεί να προκύψει, τόσο εντός όσο και εκτός εργασιακού χώρου, έτσι ώστε να γνωρίζει το πώς θα αντιδράσει σωτήρια και αποτελεσματικά σε μια δύσκολη στιγμή. 

Κάθε σεμινάριο είχε διάρκεια 6 ώρες και περιελάβανε τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ε.Ε.Σ.. Το κόστος συμμετοχής καλύφτηκε εξ ολοκλήρου από την Χαλκιαδάκης Α.Ε. ενώ η επιλογή του Ε.Ε.Σ. ως φορέα εκπαίδευσης έγινε συνειδητά, όχι μόνο λόγω της αδιαμφισβήτητης αξιοπιστίας του, αλλά και για να ενισχυθεί οικονομικά ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός της Ελλάδας με τον σχεδόν ενάμιση αιώνα ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς.

Η συγκεκριμένη συνεργασία της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και του Ε.Ε.Σ., εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Κρητικής εταιρείας το οποίο συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Περισσότερα για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.xalkiadakis.gr/el/etairiki-euthini-plirofories

Χαλκιαδάκη
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap