Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

«Βροχή» οι ξυλοδαρμοί στην Κρήτη – Τρεις τραυματίες στα νοσοκομεία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τρία περιστατικά ξυλοδαρμών καταγράφηκαν από το βράδυ της Πέμπτης 11 έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής 12 Αυγούστου, σε περιοχές της Κρήτης, και συγκεκριμένα σε Ηράκλειο, Χερσόνησο και Σίσι.

Όπως αναφέρει το neakriti, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 11 Αυγούστου, στον Πόρο Ηρακλείου, όπου ένας 53χρονος δέχθηκε χτυπήματα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο δεύτερος ξυλοδαρμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 12 Αυγούστου, στη Χερσόνησο.

Ένας 22χρονος με καταγωγή από την Ολλανδία, ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από μπαρ. Τον τραυματία παρέλαβε και μετέφερε στο νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το τελευταίο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 12 Αυγούστου, στο Σίσι. Ένας 34χρονος από Πολωνικής καταγωγής δέχθηκε χτυπήματα κατά τη διάρκεια συμπλοκής. Τον 34χρονο μετέφερε στο νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τραύματα στο πρόσωπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version