Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Το εντυπωσιακότερο Πεντοζάλι που είδαμε εδώ και καιρό! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όταν χορεύουν τα «κοπέλια» Πεντοζάλι χαίρεσαι πραγματικά να καμαρώνεις! Ο καθαρά πολεμικός χορός που εκφράζει τον ξεσηκωμό της Κρήτης, τη λεβεντιά και την ελπίδα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση κρητικών μας χαρίζει εντυπωσιακές στιγμές. Είναι ο μοναδικός ρυθμός του, τα δυνατά πατήματα και οι πολλές φιγούρες που καθηλώνουν τα βλέμματα όλων όσων παρακολουθούν!

Ωστόσο, είναι κάποιες χορευτικές ομάδες που έχουν το κάτι παραπάνω που ξεσηκώνει το κοινό και προωθεί φυσικά την Κρήτη σε ολόκληρο τον κόσμο! Ο Λαογραφικός Χορευτικός Ομίλος «Κρήτες» είναι μία από αυτές και πρόσφατα μας χάρισαν μία εξαιρετική εκτέλεση Πεντοζάλι που δεν θα υπερβάλουμε αν την χαρακτηρίσουμε αυθεντικό ρεσιτάλ!  Απολαύστε τους έμπειρους χορευτές στο παρακάτω βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version