Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Βρέθηκε η οικογένεια των Κρητικών που είχε σώσει τον Νεοζηλανδό στη Μάχη της Κρήτης!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αίσια κατάληξη είχε η αναζήτηση της οικογένειας του βετεράνου της Μάχης της Κρήτης από τη Νέα Ζηλανδία, Άρθουρ Έρνεστ Ράιτ, η οποία αφού έψαξε κατάφερε και βρήκε τους απογόνους της Κρητικής οικογένειας που τον είχε κρύψει από τους ναζί.

Η εγγονή του Έμα Έμπραϊμ, επικοινώνησε εν τέλει με τις κυρίες Μάρω και Λίλα Καλογερή, οι οποίες είναι κόρες του Νίκου (του νεότερου εκ των τριών στη φωτογραφία). Ο κ. Νίκος είναι σήμερα 90 ετών και η Νεοζηλανδή εγγονή του Άρθουρ Ράιτ ανυπομονεί να τον γνωρίσει στο προσεχές ταξίδι που έχει σχεδιάσει.

Η Έμα δεν παρέλειψε ενθουσιασμένη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν με τις κοινοποιήσεις τους να μπει αίσιο τέλος στην αναζήτησή της και υπόσχεται να διοργανώσει μία μεγάλη συγκέντρωση (πιθανότατα τον Σεπτέμβριο) για όλους εκείνους που κινητοποιήθηκαν!

Δείτε το επικαιροποιημένο post που ανέβασε στο facebook:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version