Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Βρετανοί πλήρωσαν 6.000 λίρες επιπλέον για να επιστρέψουν από την Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

τουρίστες
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
81 Shares

Χιλιάδες Βρετανοί βρέθηκαν καθηλωμένοι στο εξωτερικό την περασμένη εβδομάδα καθώς οι πτήσεις επιστροφής τους ακυρώθηκαν, με ορισμένους εξ αυτών να παίρνουν την απόφαση να πληρώσουν επιπλέον ποσά προκειμένου να επιστρέψουν με άλλη αεροπορική εταιρεία.

Οι αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν εκατοντάδες πτήσεις λόγω ελλείψεων προσωπικού, και σε πολλές περιπτώσεις οι ειδοποιήσεις έγιναν την τελευταία στιγμή. Ενώ ορισμένες οικογένειες δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους ή έφτασαν με καθυστέρηση, άλλες διαπίστωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα και στις πτήσεις επιστροφής.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BBC, ο Βρετανός τουρίστας Harshal Shah μαζί με την οικογένειά του έμειναν καθηλωμένοι στην Κρήτη καθώς η πτήση επιστροφής τους η οποία είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, ακυρώθηκε.

Αντί να περιμένει για νέα πτήση της EasyJet ο κ. Shah,  ο κ. Shah, η οικογένεια και οι φίλοι του δαπάνησαν συνολικά 6.000 λίρες επιπλέον του αρχικού κόστους πτήσεων προκειμένου να επιστρέψει στο Μπέρμιγχαμ με πτήση άλλης εταιρείας ενώ κάλυψε και τις μεταφορές με ταξί προς το σπίτι του στο Λονδίνο.

Η επόμενη πτήση ήταν την Πέμπτη, επομένως οι τουρίστες αποφάσισαν να κάνουν κράτηση για νέα πτήση, καθώς ανησυχούσαν ότι η επιστροφή τους θα παρατεινόταν περαιτέρω, με τα παιδιά να χάνουν ημέρες από το σχολείο και τους ενήλικες από την εργασία.

Ο κ. Shah, ο οποίος είχε μείνει μία εβδομάδα στην Κρήτη με την οικογένεια και τους φίλους του, κάνοντας τις πρώτες διακοπές μετά τον κορωνοϊό, δήλωσε ότι μόλις τέσσερις ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης, έλαβε μήνυμα από την αεροπορική εταιρεία, με το οποίο ειδοποιήθηκε ότι η πτήση επιστροφής είχε ακυρωθεί.

Την Τρίτη, η EasyJet ακύρωσε τουλάχιστον 35 πτήσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων σχετίζονταν με το αεροδρόμιο Γκάτουικ, ενώ τη Δευτέρα ακυρώθηκαν 37.

Πηγή: tornosnews

τουρίστες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap