Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ανήλικο να αρπάζει το ταμείο καταστήματος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στα χέρια της αστυνομίας είναι από τα ξημερώματα ένας ανήλικος Ηρακλειώτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες είχε εισβάλει σε καταστήματα εστίασης στο Ηράκλειο, σπάζοντας τις τζαμαρίες για να κλέψει τις εισπράξεις.

Τελευταία του …εμφάνιση αυτή που έκανε στις 4 παρά 10 σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Θερίσου.

Με περίσσιο θράσος έσπασε την είσοδο του καταστήματος, εισέβαλε στο εσωτερικό του, κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή και πήρε ότι βρήκε…

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το cretaone:

Η δράση του τερματίστηκε λίγο αργότερα, όταν και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Τις τελευταίες ημέρες, οι αστυνομικές αρχές «χτένιζαν» με πολλή προσοχή και μεθοδικότητα πολλές περιοχές προκειμένου να εντοπίσουν τον «ποντικό», ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες, δύο πολύ γνωστά καταστήματα εστίασης στο ιστορικό κέντρο έχουν δεχθεί παρόμοιες επιθέσεις, με τις αρχές να ερευνούν τον ανήλικο, ενώ ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είναι ο «πρωταγωνιστής» σε τουλάχιστον μία από αυτές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version