Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Villa Market: Η Κρητική εταιρεία που φέρνει το super market στην πόρτα της βίλας σου!

Δημοσιεύτηκε

στις

villa market


897 Shares

Το Villa Market είναι μία υπηρεσία που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση, όσων επιλέγουν να κλείσουν την διαμονή τους σε μία βίλα στο νησί της Κρήτης.

Εντοπίστηκε η ανάγκη να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες του νησιού, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Να αγοράσουν δηλαδή, όλα τα προϊόντα που πρόκειται να χρειαστούν κατά την διάρκεια των διακοπών τους και να τα βρουν στην βίλα, όταν φτάσουν εκεί.

Μπορούν, με λίγα λόγια, να προπαραγγείλουν από το e–shop του villamarket.gr ό,τι νομίζουν ότι θα χρειαστούν τις μέρες των διακοπών τους, από τρόφιμα, μέχρι είδη θαλάσσης. Υπάρχει βέβαια, η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί και δεύτερη παραγγελία, αν χρειαστούν περισσότερα πράγματα.

Μέσα από πολυετή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και ειδικότερα των καταλυμάτων, έγινε μία έρευνα για το ποια και πόσα προϊόντα πρόκειται να χρειαστεί κάποιος κατά την διάρκεια των διακοπών του. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε και σχετικό οδηγό.

Η μεταφορά της παραγγελίας στη βίλα γίνεται προσεκτικά και με ασφάλεια. Τα προϊόντα που χρειάζονται ψυγείο ή κατάψυξη, μεταφέρονται κατάλληλα, για να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η φρεσκάδα τους.

Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ χρήσιμη για όποιον θέλει να απολαύσει τις διακοπές του, χωρίς έννοιες και να αφιερώσει όλο τον χρόνο του στην ξεκούραση και την χαλάρωσή του! 

Θα μας βρείτε στην ιστοσελίδα του Villa Market αλλά και στα social media Facebook & Instagram!

villa market
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap