Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Το χωριό της Κρήτης που κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το Βενεράτο είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά του Νομού Ηρακλείου και τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο γνωστό στους τουρίστες που επισκέπτονται την Κρήτη και αναζητούν παραδοσιακές εικόνες, πέρα από τα πιο διαφημισμένα μέρη του νησιού.

Το ιδιαίτερα γραφικό χωριό, το οποίο κατά την περίοδο της Ενετοκρατίας ήταν από τους μεγαλύτερους οικισμούς της επαρχίας, βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση 20 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και διατηρεί πολλά παραδοσιακά στοιχεία στο πέρασμα του χρόνου.

Μια βόλτα στα καλντερίμια του προσφέρει ένα “ταξίδι” στο χρόνο και φέρνει τον επισκέπτη σε άμεση επαφή με την κρητική φιλοξενία και την παραδοσιακή ομορφιά των ορεινών οικισμών του νησιού.

Κάποιοι από τους παραπάνω επισκέπτες λοιπόν εντυπωσιάστηκαν τόσο από το Βενετάτο και θέλησαν να το δουν από τον ουρανό χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό ένα drone και καταγράφοντας εντυπωσιακά εναέρια πλάνα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό βίντεο που μας χαρίζει την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά το πανέμορφο χωριό από ψηλά!

Δείτε το βίντεο της σελίδας Cretanis και απολαύστε το Βενετάτο Ηρακλείου:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version