Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Βασίλης Βροντάκης: Ο μικρός ήρωας της Κρήτης που κολυμπάει από Σφακιά προς Γαύδο για καλό σκοπό! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Βροντάκης


Ο Βασίλης Βροντάκης, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής του εγχειρήματος, ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι του από τα Σφακιά με τερματισμό τη Γαύδο, μία απόσταση 20 ναυτικών μιλίων (38 χιλιομέτρων), η οποία σύμφωνα με την εκτίμηση του, θα καλυφθεί περίπου σε 12 ώρες.

Απώτερος σκοπός είναι να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν συμπολίτες, φορείς και αρχές για το έργο του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντα».

Ο Σύλλογος στηρίζει παιδιά και ενήλικες με καρκίνο, να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και να αναδειχθεί η σημασία της δωρεάς μυελού των οστών.

 

Μεγάλης σημασίας καθώς αν αυξηθεί ο αριθμός καταγεγραμμένων υποψήφιων εθελοντών δοτών, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθούν περισσότεροι συμβατοί δότες, οι οποίοι δωρίζοντας τα αιμοποιητικά τους κύτταρα, προσφέρουν μία δεύτερη ευκαιρία ζωής σε συνανθρώπους μας.

 

 

Το εγχείρημα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Σφακίων, του Δήμου Γαύδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας Σφακίων.

 

 

Ο ίδιος πέρυσι έλαβε μέρος στον κολυμβητικό διάπλου του Τορωναίου κόλπου, στη Νικήτη Χαλκιδικής, έναν αγώνα 26 χιλιομέτρων, στον οποίο κατέκτησε τη 2η θέση μετά από 6 ώρες και 50 λεπτά. Προπονείται καθημερινά και κολυμπάει πάνω από 2 ώρες με στόχο να είναι έτοιμος τέλος Ιουνίου. Βέβαια, οι δυσκολίες στον άθλο του δεν περιορίζονται μόνο στην μεγάλη απόσταση αλλά περιλαμβάνουν τον καιρό, τα θαλάσσια ρεύματα, κύματα, αέρα…

 

 

 

Βροντάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap