Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Συνεχίζεται η δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Γιακουμάκη
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Με την κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα, για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, που βρέθηκε νεκρός στην παραλίμνια περιοχή τον Μάρτιο του 2015, συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Σήμερα, αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας στέλεχος της Γαλακτοκομικής Σχολής και μετά θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Στη δίκη θα παρίσταται και η οικογένεια του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, με τους γονείς του να ζητούν δικαίωση για το θάνατό του. Το θέμα είχε απασχολήσει το πανελλήνιο και πολίτες είχαν οργανώσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη Σχολή.

Στήριξη στην οικογένεια παρείχε, εκείνη την περίοδο, και η δημοτική αρχή Ιωαννίνων, η οποία οργάνωσε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα σε πέντε σπουδαστές επιβλήθηκε φυλάκιση 36 μηνών, σε τρεις σπουδαστές το δικαστήριο επέβαλε να προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες σε δικαστικές φυλακές και ο ένατος εκ των κατηγορουμένων κρίθηκε αθώος.

Γιακουμάκη
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap