Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Συνεχίζεται η δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Γιακουμάκη

Με την κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα, για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, που βρέθηκε νεκρός στην παραλίμνια περιοχή τον Μάρτιο του 2015, συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Σήμερα, αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας στέλεχος της Γαλακτοκομικής Σχολής και μετά θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Στη δίκη θα παρίσταται και η οικογένεια του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, με τους γονείς του να ζητούν δικαίωση για το θάνατό του. Το θέμα είχε απασχολήσει το πανελλήνιο και πολίτες είχαν οργανώσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη Σχολή.

Στήριξη στην οικογένεια παρείχε, εκείνη την περίοδο, και η δημοτική αρχή Ιωαννίνων, η οποία οργάνωσε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα σε πέντε σπουδαστές επιβλήθηκε φυλάκιση 36 μηνών, σε τρεις σπουδαστές το δικαστήριο επέβαλε να προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες σε δικαστικές φυλακές και ο ένατος εκ των κατηγορουμένων κρίθηκε αθώος.


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ