Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Πολύ καλά νέα από την TUI: «Κρατημένο το 75% των πτήσεων προς Κρήτη»!

Δημοσιεύτηκε

στις

tui πτησεις
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Αρκετά δημοφιλείς είναι για τους πελάτες της TUI η Κρήτη, η Ρόδος η Κως και η Κέρκυρα, καθώς το 75% των πτήσεων προς τα ελληνικά αυτά νησιά, είναι ήδη κρατημένο, ενώ οι πρώτες πτήσεις προς Ρόδο από τη Νυρεμβέργη, ξεκίνησαν στις 18 Ιουλίου.

Επιπλέον, η TUIfly θα προσφέρει 11 δρομολόγια από τη Νυρεμβέργη προς την Ισπανία (Κανάρια), ενώ η Αίγυπτος (Hurghada και Marsa Alam) θα εξυπηρετείται με την άρση της ταξιδιωτικής οδηγίας από το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Γενικός Διευθυντής της TUIfly, Oliver Lackmann, αναφέρεται στην 4μηνη καθήλωση των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης κατά την οποία αναπτύχθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τις πτήσεις. Με το ειδικό πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι του 2020 θα προσφέρονται 60000 θέσεις από τη Νυρεμβέργη προς 8 δημοφιλείς προορισμούς και η Κρήτη, προς την οποία θα πραγματοποιούνται 4 εβδομαδιαίες πτήσεις, θα αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό.

Διευθυντής του αεροδρομίου Albrecht Dürer της Νυρεμβέργης,  Dr. Michael Hupe, επισημαίνει τη δημιουργία κανόνων ασφαλείας καθώς και την προθυμία των ταξιδιωτών να τους ακολουθήσουν, ώστε να έχουν ένα ασφαλές και ξέγνοιαστο ταξίδι.

Η TUIfly παρέχει ασφαλείς πτήσεις μέσω της τήρησης των απαραίτητων πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας στα αεροδρόμια, κατά τη διάρκεια της πτήσης και στους προορισμούς άφιξης ακολουθώντας τις οδηγίες του ινστιτούτου Robert Koch, των αρμόδιων ευρωπαϊκών αλλά και των τοπικών υγειονομικών αρχών.

Οι τουρίστες από τη Φραγκονία θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω.Η TUI επεκτείνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της στην Ελλάδα. Στην Κρήτη έχει ανοίξει το νέο Robinson Club Ierapetra, το οποίο αποτελεί την τρίτη μονάδα του brand στην Ελλάδα, και απευθύνεται σε όλους τους τουρίστες (solo, ζευγάρια, ακόμα και οικογένειες) τηρώντας πάντοτε το πλάνο 10 σημείων το Ομίλου TUI για την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Πηγή: money-tourism

tui πτησεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap