Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν ηλικιωμένο στο Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πάλεψε για περίπου δύο ώρες αλλά – παρά και τις προσπάθειες των γιατρών – δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του ένας 70χρονος άνδρας από το Αρκαλοχώρι, ο οποίος – όπως όλα δείχνουν – παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε περίπου στις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας, βαρύτατα χτυπημένος στην επαρχιακή οδό Αρκαλοχωρίου Παναγιάς.
Με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ωστόσο δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή δύο ώρες αργότερα.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί προσπαθούν να διακριβώσουν τις συνθήκες του τραυματισμού του και το όχημα που τον χτύπησε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο κοντά στο σημείο που βρέθηκε ο 70χρονος, ο ιδιοκτήτης του όμως ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το ατύχημα…

 

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version