Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην παραλιακή Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα –ένα από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά στην Κρήτη– είχαμε σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στο ύψος του Καραβόλα, γύρω στις 8 το πρωί μια ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα δεν έχουν διευκρινιστεί, το μόνο παρήγορο είναι ότι διαπιστώθηκε πως η γυναίκα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για τη ζωή της. Εκτός από εκείνη τραυματίστηκε άλλο ένα άτομο, με ελαφρά έως ασήμαντα τραύματα ευτυχώς.

Τι συνέβη μετά το ατύχημα;

Λόγου του συμβάντος επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στην παραλιακή του Ηρακλείου -με ουρές και εκνευρισμένους οδηγούς. Λίγη υπομονή θα συνιστούσαμε και κυρίως τα μάτια σας στον δρόμο για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα, όπως σχεδόν καθημερινά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version