Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Τρεις υδροστρόβιλοι στη σειρά-Μοναδικό θέαμα στα Φαλάσαρνα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η νέα κακοκαιρία μας έρχεται από τα Δυτικά και με άγριες διαθέσεις.

Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, ανάμεσα σε μπουμπουνητά και αστραπές, ένα σπάνιο φαινόμενο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ελάχιστοι τυχεροί, που αυτή την περίοδο βρίσκονται στα Φαλάσαρνα του Δήμου Κισάμου.

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά τρεις υδροστρόβιλοι στη σειρά, έκαναν την εμφάνισή τους, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα, όπως έχετε την ευκαιρία να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το kriti24.gr.

Κύριο αίτιο εμφάνισης του φαινομένου αυτού είναι η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ υδάτινων επιφανειών και ανώτερων ατμοσφαιρικών στρωμάτων.

Αν και πιο αδύναμοι από τους ανεμοστρόβιλους οι υδροστρόβιλοι εμφανίζουν ταχύτητα ανέμων πάνω απο 100 χλμ την ώρα. Φτάνοντας όμως στην στεριά …εξανεμίζονται. Οι περισσότεροι υδροστρόβιλοι παρατηρούνται κοντά στους τροπικούς και σπανιότερα στα μέσα γεωγραφικά πλάτη.

Η εμφάνιση υδροστρόβιλων οφείλεται σύμφωνα με τους ειδικούς κυρίως στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Πηγή: kriti24.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version